Bioré Daily Detox

Bioré Daily Detox

Je huid kalmeren en reinigen, dat kan tegelijkertijd met de nieuwe Bioré Daily Detox lijn! De lijn bevat o.a. organische cannabis sativa seed olie die kalmerend werkt. In de lijn zit een cleanser en een exfoliator en vandaag laat ik beide producten zien.

Ons dagelijkse leven vergt veel van onze huid. Elke dag wordt deze blootgesteld aan vervuiling en stress, waardoor de huid onzuiver wordt en er huidproblemen kunnen ontstaan. Helaas weet ik hier zelf alles van. Ik moet mijn huid goed blijven reinigen en verzorgen, anders steekt de acne weer de kop op. Deze twee nieuwe producten van Bioré helpen mij hierbij. Met de nieuwe Bioré Daily Detox lijn ga je namelijk onzuiverheden tegen. De producten bevatten organic cannabis sativa seed olie, welke een bron is van essentiële vetzuren, vitamine E en eiwitten. Het staat bekend om zijn kalmerende werking.

Bioré Daily Detox Cleanser

De cleanser is ideaal om dagelijks mee te reinigen. Hij komt in een handige pompflacon en ziet er super uit. De producten uit deze lijn vind ik er sowieso mooi uitzien met het groen en nude. Het geeft een hele mooie en natuurlijke combinatie. Door het pompje kun je makkelijk doseren. Eén pompje is genoeg per toepassing.

De textuur zit tussen een gel en water in, eigenlijk net zoals vele andere cleansers dat hebben. Helemaal prima, want in combinatie met water schuimt het lekker. Op je gezicht voelt het heerlijk fris aan en erg fijn vind ik dat het zo lekker ruikt! Het ruikt fris en ietwat fruitig, prima om de dag mee te beginnen en te eindigen. Of het goed reinigt? Yes! Ik gebruik de cleanser het liefst met een reinigingstool, waardoor de poriën goed gereinigd worden. De Bioré Daily Detox Cleanser kost €10,99 voor 200 ml.


Bioré Daily Detox Exfoliator

Tweemaal in de week is het tijd voor de exfoliator. Hoewel de naam doet vermoeden dat je het elke dag kunt gebruiken is het het beste om dit 2 tot 3 keer per week te doen. Het product komt in een tube dat voor een exfoliator prima is.

De textuur van de exfoliator is vrij dik en romig. Prima dus die tube, want hiermee krijg je het er goed uitgeknepen. Je brengt het aan op een natte huid en masseert het lekker in. Op de foto zie je het wellicht niet zo heel goed, maar er zitten scrubkorrels in die je huid op zachte wijze ontdoen van dode huidcellen. Ook dit product ruikt heerlijk en nadien is je huid lekker zacht en mooi. Een tube van 125 ml. kost €10,99.

De nieuwe Bioré Daily Detox lijn vind ik heel fijn om te gebruiken. De producten doen wat ze moeten doen en hebben verder geen gekke poespas om zich heen. Mijn huid blijft er rustig onder, waardoor ik van mening ben dat het goed werkt. Indien ik namelijk producten gebruik die (voor mijn huid) niet werken merk ik dat al vrij snel door onzuiverheden die weer beginnen te komen. Deze nieuwe items zijn exclusief verkrijgbaar bij Etos. Goed om te weten is dat ze vegan friendly zijn en de verpakkingen 30% gerecycled materiaal bevatten.

Ken jij Bioré al?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten