Bioré Zelfverwarmend 1 Minute Masker

Bioré Zelfverwarmend 1 Minute Masker

Bioré is een huidverzorgingsmerk dat steeds meer terrein maakt op beautygebied. Het merk biedt allerlei producten voor schone poriën, die ook nog eens heel betaalbaar zijn. Misschien ken je het merk al van de neusstrips? Naast deze strips hebben ze nog meer! Als acne huidje word ik hier heel enthousiast van, schone poriën maken dat mijn acne wat minder wordt. Vandaag review ik het Bioré Zelfverwarmend 1 Minute Masker, een supersnel maskertje met verbluffend effect.

Bijna alle producten van Bioré bevatten houtskool, dat van nature een perfect middel is voor een schone huid. De producten met houtskool zijn met name geschikt voor de normale tot vette huid. Het merk komt uit de U.S. en richt zich volledig op verstopte poriën. De producten bestrijden hardnekkige mee-eters, vuil en vet die je poriën verstoppen.

Omdat ik een acne-huid heb kan ik hier helaas goed over meepraten. Er zijn producten die je echt kunnen helpen, maar een goede reiniging en huidverzorging blijft echt essentieel. Een goed diep reinigend masker past daar heel goed in en dat is precies hoe ik dit masker zie.

Het Bioré Zelfverwarmend 1 Minute Masker opent de poriën en verwarmt het talg waardoor al het porie-verstoppend vuil en vet wordt verwijderd. Na het afkoelen voelt je huid fris en schoon aan.

Het werkt eigenlijk heel simpel. In een verpakking zitten vier sachets, genoeg voor vier toepassingen. Ik gebruik het masker eenmaal per week. Je brengt het aan op een vochtige huid en door de combinatie met water voel je meteen het verwarmende effect van dit masker. Het voelt heerlijk aan! Vergelijk het met een warme handdoek van de schoonheidsspecialiste. Mij heb je hier al echt mee gewonnen, want het voelt ontzettend prettig aan.

Het masker blijft een tijdje warm aanvoelen en je voelt het ietwat tintelen. Niet pijnlijk of storend, maar je voelt wel dat er iets gebeurd. Na een minuutje spoel je het af en meteen na het afspoelen voelt je huid ontzettend fris aan. Alsof je mee hebt gedaan aan de snow face challenge. Wel lekker hoor, want dit frisse gevoel geeft mij een gevoel van schoon en zuiverheid. Mijn huid voelt ontzettend zacht aan en ziet er fris uit. Top!

Zoals je leest ben ik dus erg te spreken over dit Bioré Zelfverwarmend 1 Minute Masker. Ik gebruik het eenmaal per week, maar dat zou je dus ook vaker kunnen doen. Een verpakking bevat vier toepassingen en kost €7,99. Valt best mee toch? Het is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com, Albert Heijn, Kruidvat en Etos.

Heb jij al eens iets van Bioré geprobeerd?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

4 gedachten aan “Bioré Zelfverwarmend 1 Minute Masker”

  1. Ik vind het altijd leuk om te lezen dat veel mensen zo enthousiast zijn over Biore. Zelf heb ik een heel vochtarme en gevoelige huid en de producten waren voor mij te heftig helaas. Fijn dat dit verwarmende masker voor jou goed werkt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten