Black Friday week bij Notino!

Black Friday

Het Black Friday fenomeen wordt in Nederland elk jaar groter. Heel fijn, want zo kun je met leuke kortingen shoppen! Bij Notino doen ze het, net zoals vorig jaar, nog wat uitgebreider. Ze hebben een heuse Black Friday week! Wat dat precies inhoud, welke leuke acties ze hebben en wat er op mijn wishlist staat lees je zo!

Black Friday 2019

Al die Amerikaanse feestdagen, ik houd daar wel van. Ik ben sowieso weg van de USA en zou er graag willen wonen. Dat terzijde…binnenkort is het dus Black Friday. Op vrijdag 29 november op precies te zijn. Die hele week, dus van maandag 25 november t/m zondag 1 december, heeft Notino Black Friday week! Zo heb je genoeg tijd om al dat leuks aan te schaffen. Wees wel goed voorbereid, want het assortiment van Notino is heel erg groot. Ik raad je dus aan nu al een kijkje te nemen en een wishlist op te stellen.

Op mijn wishlist staan er voornamelijk geurtjes. Niet dat ik er tekort kom hoor, maar er is nog zoveel waar ik nieuwsgierig naar ben. Zo ben ik erg benieuwd naar de nieuwste geur van Jean Paul Gaultier La Belle, maar ook naar de bestaande geur Yves Saint Laurent Black Opium. Lancôme Idôle wil ik ook nog graag proberen en Zadig & Voltaire This is Her! ook. Aangezien Notino tijdens de Black Friday week grote speciale acties gaat hebben met geuren ga ik dan zeker inslaan!!

Wat ik verder nog graag zou willen? Mijn favoriete eyeliner ever, de Artdeco High Precision Liquid liner is alweer op, dus die ga ik opnieuw bestellen. Daarnaast wil ik voor de feestdagen nog de mooie adventskalender Yankee Candle Alpine Christmas, om heerlijke geurtjes te kunnen branden. 

Black Friday 2019 shop je dus lekker bij Notino. Ze hebben dan ook speciale acties wat betreft parfums, huisparfums en geurkaarsen, dus houdt dat extra goed in de gaten! Nu ik mijn favorieten heb gedeeld ben ik benieuwd naar die van jullie.

Welke items gaan jullie shoppen tijdens de Black Friday week?

– samenwerking –

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten