Bling bling met Ice Watch

Ice Watch CrystalWOW! Wat is deze nieuwe ICE Watch mooi! Dat was het eerste wat ik dacht toen ik het persbericht over deze mooie juweeltjes in mijn inbox zag. Anders dan anders straalt deze nieuwe ICE-Crystal aardig wat bling uit. Hij maakt je look luxe en glamorous, perfect voor de naderende feestdagen. Kijk snel verder, want deze mooie collectie bestaat uit twee prachtige exemplaren!

Met deze nieuwe ICE-Crystal sta je de hele dag in de belangstelling! Deze nieuwe dameshorloges van ICE Watch zijn elk bezet met honderden Swarovski®-steentjes. Tevens is de rand van het horloge bezet met vele steentjes, op en top glamour dus! Normaal zijn we de rubberen band gewend bij ICE Watch, deze nieuwste ICE-Crystals hebben een lederen band met witte bovenlaag. Ook dit maakt het horloge elegant, chique en stijlvol.

Zoals je hierboven ziet is de ICE-Crystal verkrijgbaar in twee kleuren voor de kast: roségoud en zilver. Ik zelf vind de zilveren het mooist, ik ben er helemaal verliefd op!! Zelfs deze mooie juweeltjes zijn water resistant tot 100m. Wil je meer informatie over ICE-Watch of misschien deze allernieuwste ICE-Crystal shoppen? Bezoek dan eens de officiële website van ICE Watch. Hier kun je ook meteen je favoriet shoppen en vindt je tevens alle verkooppunten. De ICE-Crystal heb je om je pols voor € 249.-.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten