Blue de Chanel voor mannen

Blue de Chanel

Eigenlijk wilde ik dit artikel online hebben ruim voor Vaderdag, maar door tijdgebrek lukte dit niet. Ergens niet zo erg, want ik review vaker mannen items. Voor mijn papa kocht ik Blue de Chanel, de ultieme mannengeur als je het mij vraagt.

Blue de Chanel

Al een hele tijd was mijn vader erover bezig, Blue de Chanel. Mijn oom had deze geur en mijn vader vond hem zo lekker dat hij hem ook wilde. Omdat de geur vrij prijzig is koopt hij zoiets niet zelf, dus hij hoopte dat ik dat voor hem zou doen. Laat ik nu een geweldige dochter zijn (…) en hem die geur besteld hebben bij Notino.nl. Ze hebben hem in verschillende inhoudsmaten, maar ik koos voor de 100 ml. variant. Zo kon hij er lekker lang mee doen.

De verpakking van Blue de Chanel is mooi. De flacon is niet heel speciaal, maar door zijn vorm die net wat anders is en de mooie donkerblauwe kleur ziet het evengoed luxe uit. Daarbij vind ik grote flacons altijd erg statig, een voordeel dus als je voor een wat grotere inhoudsmaat gaat.

Ik moet je eerlijk toegeven dat ik de geur nog niet eerder geroken had, maar mijn vader had gelijk. Wat ruikt dat lekker!! Het is echt een mannelijke geur en wat uitgesproken. Toch kan hij de gehele dag gedragen worden. De geur is houtachtig en aromatisch, mooie kenmerken voor een mannengeur vind ik!

Samenstelling: amber , ceder , citroen , gember , hout noten , jasmijn , labdanum , munt , nootmuskaat, patchoeli , roze peper , sandelhout , vetiver , wierook

Nog voor Vaderdag verraste ik er mijn vader mee en hij was er erg blij mee. Soms heeft hij het er nog wel eens over, dat hij het zo leuk vind dat ik dat voor hem kocht. En of ik die heerlijke geur nog ruik omdat hij hem al een tijdje draagt. Mijn antwoord is dan ja, want die geur blijft ontzettend lang hangen (een kenmerk van eau de parfum).

Blue de Chanel is niet geheel goedkoop en behoort tot de wat luxere en duurdere merken. Deze flacon met een inhoud van 100 ml. kost €121,50. Je kunt hem online bestellen bij Notino.nl, waar je ook nog eens een kijkje kunt nemen voor jezelf. Ze hebben er namelijk ontzettend veel geuren, maar ook mooie make-up en verzorgingsproducten.

Ken jij deze fijne Chanel geur al?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten