Blue m Oral Foam met actieve zuurstof

Blue M Oral Foam

Een goede mondverzorging is belangrijk. Om dat goed te houden kun je het product gebruiken waar ik het vandaag met je over ga hebben, namelijk Blue m Oral Foam. Het is gekroond tot product van het jaar 2019-2020 en dat wilt zeker wat zeggen. Wat het doet? Het helpt je tanden gezond te blijven en doet daarnaast nog iets…

Blue m Oral Foam

Blue m Oral Foam is, zoals de naam al aangeeft, een schuim voor in je mond. Het werkt snel en makkelijk en is speciaal ontwikkeld voor het dagelijks onderhoud van tandvlees en mondslijmvlies. Je houd je mond ermee gezond. Daarnaast is het uitermate geschikt voor het reinigen van beugels, gebitsbeschermers en protheses. De unieke formule bevat naast actieve zuurstof (uit o.a. biologische honing) ook xylitol, lactoferrine en etherische wintergreen olie.

Het product komt in twee inhoudsmaten, namelijk in de standaard verpakking van 100 ml. (gemakkelijk voor thuisgebruik) en in een klein reisformaat van 50 ml. Dit laatste is handig om mee te nemen onderweg en dat is weer met name fijn voor mensen met (uitneembare) beugels. Het schuim is makkelijk toe te passen. Je brengt het aan na het tandenpoetsen, laat het even 60 seconden zijn werk doen en spuugt het weer uit. Je hoeft niet na te spoelen en kunt meteen verder met de rest van je verzorgingsritueel. Het geeft direct een schoon en fris gevoel.

Voor wie is de Blue m Oral Foam geschikt?

Zoals ik al zei is het ideaal voor mensen met losse of vaste beugels, mensen met een gebitsbeschermer (zoals een hockeybitje), mensen met een kunstgebit en mensen die tandenknarsen en daarvoor een bitje of trainer hebben. Ook is het goed voor mensen met een slechte adem of een droge mond. Zelfs met gevoelige tanden kun je dit product goed gebruiken. Blue m Oral Foam is pH-neutraal, fluoride vrij en zacht voor je mond. De formule bevat geen alcohol en voorkomt uitdroging. Een verpakking van 100 ml. kost €14,95 en het reisformaat van 50 ml. kost €9,95. De producten zijn o.a. te koop bij Bluemcare.com.

Kende jij de producten van Blue m al?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten