Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner

Een legendarisch product, dat is de Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner. Deze bekroonde langhoudende eyeliner lijkt met aanbrengen een vloeibare liner, maar is even makkelijk te gebruiken en voelt aan als een gelliner. Hij is waterproof en bestand tegen zweet en vocht voor maar liefst 12 uur lang. Tof dat ik hem mocht testen, want veel eyeliners gaan vroeg of laat stempelen op mijn ooglid en dat is zeker geen fraai gezicht.

De verpakking is natuurlijk erg Bobbi Brownish: mooi zwart, simpel en stijlvol. Het straalt luxe uit ondanks (en misschien wel door?) zijn eenvoud. De Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner zit verpakt in een glazen potje, wat weer in een zwart doosje zit.

Dat een eyeliner zo lang perfect zou blijven zitten is voor een make-up fanaat echt een droom toch? Zoals ik al zei stempelen veel eyeliners bij mij gedurende de dag op mijn ooglid. Je krijgt dan zo’n stom zwart boogje en dat is echt geen gezicht. Als je een oogschaduw draagt voorkom je dit overigens wel meer, maar vaak draag ik alleen een eyeliner en dus worden mijn oogleden gedurende de dag vet. Naast het stempelen kan het ook zo zijn dat een eyeliner naarmate de dag vordert wat doffer wordt. De kleur slijt er dan een beetje af. Je ziet dit dan nergens op je ooglid terug, maar de kleur lijkt te verdampen en minder intens te zijn. Ook heel jammer, want een mooie intense kleur hoort naar mijn mening toch echt bij een eyeliner.

De textuur is helemaal goed. Het smeert ontzettend goed waardoor je binnen no-time een strak lijntje kunt trekken. Ik heb trouwens de kleur Sepia Ink ontvangen, een mooie zachtbruine kleur die ik eigenlijk nog niet had. Vaak draag ik alleen maar zwart dus dit is zeker eens iets anders. Het oogt minder hard.

Dit is mijn resultaat. Ben je een eyeliner pen gewend dan is dit zeker even wennen. Wat me wel opviel, er zit geen penseeltje bij om het product mee aan te brengen. Dit moet je dus of apart kopen of toevallig al in je stash hebben. Gelukkig had ik er één dus kon ik er meteen mee aan de slag. Ik ben erg tevreden over het aanbrengen, maar minder over de houdbaarheid. Hij stempelt bij mij wel wat, maar blijft er wel intens uitzien. Tip: als je geen oogschaduw wilt dragen maar wel een eyeliner, breng dan eerst een eyeshadow base op je ooglid aan. Hierdoor stempelt het ook niet zo.

Mocht je op zoek zijn naar een mooie gel eyeliner dan is deze Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner wellicht een optie. Hij blijft mooi zitten gedurende de dag en je kunt er zelfs mee zwemmen dus ideaal voor op vakantie! Tegen het stempelen gebruik je een eyeshadow base. Geheel goedkoop is hij niet, hij kost namelijk €25,50. Daar doe je overigens wel ontzettend lang mee, want zeg nu zelf…hoeveel eyeliner gebruik je per dag? Je kunt hem bestellen bij bobbibrown.nl.

Draag jij wel eens een gel eyeliner?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

5 gedachten aan “Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner”

  1. Ik heb precies hetzelfde probleem, dat mijn oogleden gedurende de dag ‘vetter’ worden, daarom draag ik eigenlijk vrij weinig oog make-up, op mascara na. Fijn dat deze het toch redelijk doet. Van mij had er trouwens wel een kwastje bij mogen zitten, maar die kreeg Bobbi Brown waarschijnlijk niet meer in het doosje;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten