Bondi Sands Pure, mooi en puur bruinen zonder zon

Bondi Sands Pure

Zelfbruiners, ik ben er dol op. Nu we weer naar buiten kunnen met blote benen smeer ik mijn benen regelmatig in met een zelfbruiner, want naar buiten gaan met witte melkflessen hoeft echt niet meer. Ondertussen kun je lekker een natuurlijk kleurtje opbouwen. Al lange tijd gebruik ik de producten van Bondi Sands. Hun zelfbruiner foams zijn echt ideaal en met de bijbehorende mitt breng je het moeiteloos en streeploos aan. Nieuw binnen hun assortiment is Bondi Sands Pure, een nieuwe lijn zelfbruinproducten, welke schoon, vegan, cruelty free en Australian made zijn. Ik testte twee producten voor je uit en vertel er vandaag wat meer over.

Bondi Sands Pure Self Tan Foaming Water

Eén van de nieuwe producten is het Self Tan Foaming Water. Het combineert een mooie bruine teint met huidvriendelijk hyaluronzuur voor hydratatie. Heel fijn, want in de zomer kan de huid best uitdrogen. Vitamine C zorgt voor glans en vitamine E voor herstel. De flacon ziet er prachtig uit. Alle items uit deze lijn zijn wit met blauwe opdruk, heel mooi, clean en zomers. Het is precies dat wat het merk wilt uitstralen.

Het water zit in een fles met een knijpdopje, waarmee je het water automatisch omtovert tot een schuim. Een schuim is heel fijn, want hiermee breng je het streep- en vlekloos aan. Gebruik hierbij overigens wel de speciale Application Mitt. Dit is een handschoen met plastic aan de binnenzijde waarmee je de foam mooi aanbrengt. Je handen blijven zo ook schoon.

De formule is parfumvrij en kleurloos en droogt heel snel, wat ideaal is want je hoeft niet te wachten met aankleden. Goed om te weten is dat de formule zacht genoeg is voor de gevoelige huid. Ik heb mijn benen ermee gedaan en wat zien ze er mooi natuurlijk bruin uit. Ik ben hier echt heel blij mee! Dit water kost rond de €24 voor een inhoud van 200 ml. 

Bondi Sands Pure Self Tanning Sleep Mask

Dan is er nog het Pure Self Tanning Sleep Mask. Ook dit product bevat het hydraterende hyaluronzuur, vitamine C voor verheldering en vitamine E voor herstel. De formule is ook hier weer kleurloos, parfumvrij en geschikt voor de gevoelige huid. Het product komt in een tube en het lijkt gewoon op een gel.

Je brengt het aan op een schone en droge huid. Scrubben vooraf is aan te raden, want zo blijft je kleurtje langer zitten. Je kunt het de nacht laten inwerken en in de ochtend reinig je je huid zoals je dat gewend bent. Je zult versteld staan van het kleurtje, want dat is supermooi en ook weer heel natuurlijk! Een tube heeft een inhoud van 75 ml. en kost rond de €22,-. 

Bondi Sands doet er alles aan om recycling te vergemakkelijken en gebruikt daarom ethisch verantwoord en 100% recyclebaar plastic. Elk ingrediënt heeft een functie, waardoor er geen overbodige troep in zit. De producten uit de nieuwe Bondi Sands Pure lijn zijn verkrijgbaar bij Douglas en online te bestellen op Douglas.nl. Ik ben hier weer echt blij mee en raad het merk nog steeds aan als je jezelf van een kleurtje wilt voorzien. 

Welke zelfbruiner gebruik jij het liefst?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten