Boots No.7 huidverzorging

Boots No.7 huidverzorgingEen stralende en gezond uitziende huid wilt iedereen toch? Dit het liefst natuurlijk in korte tijd, omdat we het al druk genoeg hebben. Boots No7 begrijpt dat een druk leven betekent dat je niet altijd tijd hebt om je huid uitgebreid te verzorgen. Daarom hebben ze de Beautiful Skin lijn ontwikkeld: Een nieuwe dagelijkse gezichtsverzorging voor een stralende huid in slechts 14 dagen. Ik heb deze lijn mogen reviewen. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder!

De huidverzorgingsproducten van No7 zijn hypoallergeen, dermatologisch getest en zo ontworpen om zelfs de meest gevoelige huid te verzorgen.De producten geven je een niet glimmende en stralende huid in 14 dagen. De lijn is verrijkt met het unieke No7 multi-vitaminen & mineralenmengsel en bevat daarnaast extra zink om de talgproductie beter te reguleren.

Dit milde warmtemasker uit de Beautiful Skin collectie van Boots No7 is ideaal als je een huid hebt welke gevoelig is voor puistjes. Zodra het met water in contact komt, wordt het heerlijk warm. Hierdoor gaan je poriën openstaan en worden onzuiverheden uit je huid verwijderd. Bij het afspoelen worden de poriën vervolgens samengetrokken, voor een frisse, gezonde, perfect gereinigde huid.

Ik gebruik dit masker onder de douche. Dit kan makkelijk, omdat de inwerktijd maar vrij kort is. Het masker heeft de geur van klei/mud en doet mij steeds weer denken aan een spa. Echt heerlijk vind ik dat het masker warm wordt als je het aanbrengt op je natgemaakte gezicht. Echt even een zen-momentje! Eenmaal je gezicht drooggedept merk je meteen het fijne resultaat: een heerlijk zachte huid! Ik heb al heel veel maskertjes gehad, maar deze staat echt met stipt op nummer één!

Voor het beste resultaat masseer je 1 à 2 minuten het masker in op een vochtige huid, dit geeft een licht exfoliërende werking. Vanzelfsprekend vermijdt je de kwetsbare huid rondom je ogen. Vervolgens kun je lekker twee minuten ontspannen, waarna je het grondig afspoelt met warm water. Dit Purifying Mask van No7 is verrijkt met puimsteendeeltjes om vuil en dagelijkse onzuiverheden te verwijderen. Boots No.7 Beautiful Skin – Purifying Mask, 75 ml. € 12.45

Dit verfrissende reinigingswater verwijdert make-up en onzuiverheden en trekt je poriën samen voor een heldere, gezonde huid. Werkt met één simpele handeling en laat geen residu achter. Voor een perfect gereinigde, frisse huid die niet glimt. Ik breng hem dagelijks ’s morgens en ’s avonds aan met een wattenschijfje. Handig is het pompje, waardoor je nooit teveel gebruikt of morst. Het Beautiful Skin Cleansing Water voelt fris aan op je huid, fijn om de dag mee te beginnen, want zo wordt je meteen een beetje wakker. Het reinigingswater is verrijkt met No7’s unieke combinatie van multivitaminen en mineralen om de huid te hydrateren en verkwikken en met zink om de talgproductie te reguleren. Boots No.7 Beautiful Skin – Cleansing Water, 200 ml. € 9.95

De Purifying Exfoliator verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden om een prachtige, heldere huid te onthullen. Deze frisse, milde exfoliërende crème reinigt diep, zuivert en maakt verstopte poriën vrij. Voor een zachte, gezonde, stralende huid. Ik gebruik hem ongeveer twee keer per week in de ochtend. Tijdens het inmasseren voel je meteen de frisheid die deze exfoliator met zich mee brengt. Hij heeft een licht schuimende werking. Eenmaal afgespoeld voelt je huid fijn glad en schoon aan.

Hoe gebruik je het? Eén à twee keer per week masseer je een kleine hoeveelheid zacht in op een schone en vochtige huid. De kwetsbare huid rondom je ogen vermijdt je ook hierbij. Vervolgens spoel je de Purifying Exfoliator grondig af met warm water. Zoals je kunt zien hieronder zitten er fijne groene korrels in de exfoliator. Fijn vind ik dat ze er niet overdreven veel in zitten, waardoor het inmasseren geen zandscrub wordt en het afspoelen makkelijker is. Boots No.7 Beautiful Skin – Purifying Exfoliator, 75 ml. € 9.95

Deze lichte, hydraterende dagcrème verstopt niet je poriën. Hij hydrateert je huid en reguleert de talgproductie om puistjes te voorkomen. De dagcrème uit de Beautiful Skin collectie vormt de perfecte basis voor het aanbrengen van je make-up. In tegenstelling tot wat ik vaak gewend ben, matteert deze crème echt je huid voor een gezonde en stralende look die niet glimt. De beschermende werking van SPF 15 en 5-sterren UVA-technologie biedt geavanceerde bescherming voor later en houdt je uitstraling zo jong mogelijk.

Fijn is dat de crème snel en volledig intrekt. Dit had ik niet verwacht, omdat de structuur ervan wat dikker is. Als hij eenmaal ingetrokken is glimt je huid niet, de matterende werking is echt meteen goed te zien! Voor de beste resultaten breng je de Beautiful Skin dagcrème van No7 elke ochtend aan op een grondig gereinigde huid van het gezicht en hals. De crème is verrijkt met No7’s unieke combinatie van multivitaminen en mineralen om de huid te hydrateren en verkwikken en met zink om de talgproductie te reguleren. Boots No.7 Beautiful Skin – Dagcrème, 50 ml. € 15.95

Benieuwd naar deze producten uit de Beautiful Skin collectie van Boots No7? Je kunt ze eenvoudig en snel bestellen op de website van Boots. Kies vervolgens je huidtype en je ziet de producten welke speciaal geschikt zijn voor jouw huid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten