Boots No7 Mistletoe Ready Lip Duo

Boots No7 Mistletoe Ready Lip Duo

Vandaag ga ik het met jullie hebben over een hele mooie lipkit speciaal voor de feestdagen. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik niet zo vaak lipproducten draag en al helemaal niet met dat gedoe met die mondkapjes. Toch is het leuk om tijdens de feestdagen lekker uit te pakken, want thuis hoef je tenslotte geen masker te dragen. Het Boots No7 Mistletoe Ready Lip Duo is leuk om zelf te shoppen of te krijgen 😉

Boots No7 Mistletoe Ready Lip Duo

Het nieuwe Boots No7 Mistletoe Ready Lip Duo is een onwijs leuk cadeautje om onder de boom te vinden. Erin zitten twee lipglosses die wel heel feestelijk verpakt zijn. Inpakken is eigenlijk nog niet eens nodig.

De kleurtjes die erin zitten zijn nude kleur, dus vrijwel iedereen kan dit dragen. Eén van de twee glossjes zit vol sparkles en dat is natuurlijk super feestelijk.

De lipglossjes zijn kleinformaat, maar bevatten wel genoeg product om er lang genoeg van te genieten. Ze hebben elk een inhoud van 4,5 ml. en hoewel dat weinig klinkt doe je er lang mee.

Door de fijne applicator is het aanbrengen lekker makkelijk. Hij is gevormd naar de lippen, dus je brengt het binnen no-time moeiteloos aan. Het fijne van de gloss is dat hij niet plakt, maar heel erg comfortabel aanvoelt op je lippen. Zelfs die met sparkles is goed draagbaar. Soms voel je de glitters echt op je lippen plakken, maar bij deze is dat gelukkig niet het geval.

De kleuren? Die zijn top. De nude kleur zonder glitters is kleur Naturally Nude en die met sparkles heet Sparkling Rose. Hoewel deze laatste doet vermoeden dat hij wat rozig is, is dat niet zo. Ik vind hem vrij transparant.

Deze te leuke Boots No7 Mistletoe Ready Lip Duo giftset kun je online bestellen op Boots.eu of shoppen bij een Boots apotheek bij jou in de buurt. Hij kost slechts €8,99 en dat is natuurlijk lekker budget. Ik vind het een onwijs leuk cadeautje, zowel om te geven als te krijgen. Of koop hem gewoon lekker voor jezelf 😉

Draag jij momenteel lipsticks of lipglosses?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten