Brand alert: Jéh Jewels ring!

Jéh Jewels

Al een hele tijd wilde ik graag een nieuwe ring, maar ik kon steeds geen geschikte vinden. Totdat ik de BlogBox van RVG kreeg, waarin een cadeaubon zat van Jéh Jewels. Met deze bon kocht ik een ring en ik ben er vanaf moment één verliefd op. Vandaag laat ik hem je uitgebreid zien en vertel ik wat meer over het merk.

Jéh Jewels

Eerlijk toegegeven, voordat ik de BlogBox ontving kende ik Jéh Jewels nog niet. Zo zonde, want het merk heeft zulke mooie sieraden. Ze verkopen namelijk niet alleen ringen, maar ook hele fijne armbanden, kettingen en oorbellen. Alle items van het merk zijn net even wat anders dan anders, waardoor ze mooi en uniek zijn.

Jéh Jewels is meer dan 25 jaar geleden opgericht door moeder en dochter van Buuren. Zij ontwerpen met veel passie en liefde in Maasland elk half jaar een nieuwe collectie, bestaande uit colliers, ringen, armbanden, oorsieraden en hangers. De sieraden zijn gemaakt van zilver, zilver verguld, geoxideerd zilver en goldfilled. Daarnaast hebben ze ook een aparte goudcollectie. Het merk hecht veel waarde aan een duurzame productie en eerlijke arbeidsvoorwaarden. De sieraden zijn tijdloos, authentiek, stijlvol en duurzaam. En, heel belangrijk, ze hebben een groot draagcomfort.

Ik koos voor deze ring, bestaande uit zilver en goldfilled. De middelste twee ringen kunnen bewegen, ze zitten eigenlijk los er tussen. Dit zorgt voor een speels effect en tevens een leuk geluidje. Omdat deze ring wat breder is moet je bij het bestellen even goed kijken naar je maat. Hat kan namelijk zijn dat je een maat groter moet hebben dan normaal. Bij mij was dit ook het geval. Deze ring kost €109,-.

Of ik blij ben met mijn nieuwe Jéh Jewels ring? Absoluut! Hij zit heerlijk en ziet er supermooi uit! Doordat ik een nikkelallergie heb kan ik lang niet alles dragen, maar omdat deze ring van zilver is heb ik daar gelukkig totaal geen last van.

De mooie sieraden van Jéh Jewels kun je direct online bestellen op www.jehjewels.com. Wat mij betreft echt een aanrader als je van mooie en unieke sieraden houdt!

Wat vind jij van mijn nieuwe ring?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

2 gedachten aan “Brand alert: Jéh Jewels ring!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten