Brows: Ardell Pro Brow Pomade

Ardell Pro Brow Pomade

Ardell, het merk bekend van de lashes, heeft zich ook gespecialiseerd in wenkbrauwen en komt nu met de nieuwe Ardell Pro Brow Pomade! Een pomade is een product dat je steeds meer op de markt ziet verschijnen. Het biedt de perfecte combinatie van een potlood, poeder en gel en is daarmee een ideaal product als het gaat om je wenkies.

Ardell Pro Brow Pomade is een licht product dat vegen kan weerstaan. Hierdoor vervagen je wenkbrauwen niet en krijg je er geen gekke ‘happen’ in. Daarbij is de textuur ook nog eens heel zacht, waardoor het ontzettend makkelijk aan te brengen is. Hierdoor geef je vrij snel vorm aan je wenkbrauwen en zien ze er in no-time perfect uit!

Bij de pomade krijg je een handig borsteltje met aan één kant een klein en stevig plat borsteltje om het product precies mee aan te brengen en aan de andere kant een borstel om je wenkbrauwhaartjes mee te kammen. Niet alleen kun je er zo wat meer vorm in brengen, ook kam je er teveel aan product uit waardoor je geen harde lijnen krijgt bij je wenkbrauwen.

De formule van deze Ardell Pro Brow Pomade is erg gepigmenteerd, dus je hebt echt maar een beetje nodig om je wenkbrauwen aan te zetten.

De Ardell Pro Brow Pomade is verkrijgbaar in drie kleuren: blonde, medium brown en dark brown. Zelf heb ik medium brow gepakt, dat staat en matcht het mooist met mijn wenkbrauwen. Je moet dus even goed kijken welke kleur je nodig hebt, want te donker of te licht is echt niet mooi.

Deze nieuwe Ardell Pro Brow Pomade is deze week en volgende week nog verkrijgbaar bij Kruidvat voor de speciale prijs van €7,99. Erna kun je hem evengoed blijven shoppen, maar dan via www.boozyshop.nl.

Gebruik jij wel eens een pomade voor je wenkbrauwen?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

4 gedachten aan “Brows: Ardell Pro Brow Pomade”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten