Bruno Banani Perfume to go

Bruno Banani Perfume to go

Je herkent het vast: je draagt je favoriete geurtje, maar onderweg wil je eigenlijk het liefst nog even bij sprayen. Hoe niet handig is het dan om je parfumflesje mee te moeten slepen. Vaak is het zwaar en ook nog eens breekbaar, dus eigenlijk totaal niet handig voor onderweg. Dat kan makkelijker met de Bruno Banani Perfume to go sticks!

Bruno Banani Perfume to go

Nieuw zijn de Bruno Banani Perfume to go sticks. Het zijn Perfume to Go pennen die je heel makkelijk in elke (hand)tas stopt en kunt opsmeren waardoor je jouw geurtje weer lekker een boost geeft. Zo ruik je de hele dag lekker! Super handig natuurlijk, want je hoeft jouw breekbare flacon niet meer mee te slepen onderweg. Ze zien er overigens fantastisch uit in lekkere felle kleurtjes en glanzende verpakkingen. Helemaal luxe voor een super lief prijsje.

3 soorten

Bruno Banani heeft hun 3 best verkochte geuren gekozen voor het uitbrengen van deze sticks. Zo kozen ze voor Woman, Pure Woman en Dangerous Woman. Woman is een dynamische en fruitige geur met geurnoten van perzik, patchoeli, witte muskus en vanille. Het is een zachte en ontzettende vrouwelijke geur. Pure Woman is een exotische geur en is meer fruitig. Hij heeft geurnoten van mango, pioenroos, cassis en amber. Ook deze geur is vrouwelijk, maar net wat pittiger dan de Woman. Tot slot is er Dangerous Woman, mijn favoriet. Deze geur is sensueel en rijk met geurnoten van zwarte bessen, exotische bloemen, kokosnootmelk en vanille. Hij is onwijs lekker en doet heel luxe aan!

Het gebruik

De Bruno Banani Perfume to go pennen zijn heel erg makkelijk in gebruik. Ze zijn klein waardoor je ze altijd en overal kunt meenemen. Wil je de geur aanbrengen? Smeer dan met de pen over de polsen en in je hals en/of achter je oren. Wrijf het even goed door zodat het niet plakt en klaar ben je. Ik had het niet verwacht, maar de geur die het afgeeft is echt intens en super!

Ik hoef je natuurlijk niet uit te leggen hoe tof ik dit vind. De pennen zijn lekker handzaam en werken onwijs goed. De geur lijkt alsof hij gewoon met en spray opgesprayd is en doet echt niet onder voor een geur in een flacon. De Bruno Banani Perfume to go pennen zijn exclusief te koop bij Etos en verkrijgbaar op www.etos.nl. Ze kosten €12,99 per stuk en dat vind ik echt een koopje! Rennen allemaal naar Etos dus!!

Ben jij al bekend met parfum sticks?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door Jamey.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten