Budget contouring!

Revolution

Contouren is een beauty trend waar je niet meer zo heel veel van hoort. Het was even een hele hype, nu lijkt het wat naar de achtergrond te zijn verdwenen. Toch is contouring nog helemaal hip en ook ik doe het elke dag in een subtiele vorm. Welke budget producten ik daarvoor gebruik?

Als je echt goed wilt contouren, dan moet je dat echt leren. Niemand kan zomaar uit het niets een perfecte contour look maken. Hiervoor moet je veel filmpjes kijken en vooral veel oefenen. Ik contour ook dagelijks, alleen niet zo heftig als dat je in tutorials tegenkomt. Ik pas het toe in een alledaagse look. Hiervoor gebruik ik fijne budget producten, want contouren hoeft helemaal niet duur te zijn.

Belangrijk om te weten is dat je contouren doet met een contour poeder of bronzer en een highlighter. Mocht je willen kun je daar ook nog een blush aan toevoegen, maar dat hoeft niet. Voor deze routine vind ik het zelf erg prettig om met mooie paletten te werken. Een ideaal palette is het Revolution Ultra Contour Palette, dat slechts €10,90 kost.

Het palette zit vol met mooie poeders en er zitten zelfs twee highlighters in (rechts). De bronzing poeders komen in verschillende tinten, zodat er altijd wel eentje is die mooi bij jouw huid past, zowel in de winter als in de zomer. De lichtere poeders zijn om bijvoorbeeld onder je ogen aan te brengen indien je wat last hebt van donkere kringen of om op andere donkere of rode plekjes aan te brengen.

De swatches zijn perfect! Hoe je hiermee te werk gaat? Je kiest een bronzer en brengt die met een dikke luchtige brush aan op de plekken waar je schaduw wilt creëren. Zuig bijvoorbeeld je wangen naar binnen en breng aan in de kuiltjes. Doe dit vanaf je oren gezien en blendt het mooi weg naar binnen toe. Ook de randjes bovenaan je voorhoofd kun je hiermee doen, de zijkanten van je neus (neusvleugels) en de onderkant van je kaaklijn. Op deze manier kun je je gezicht opnieuw vormgeven.

Hierna ga je aan de slag met een highlighter. Ook hierbij vind ik een palette fijn, want je treft er verschillende tinten in. Dit Revolution pro Glow 2 palette heeft allemaal warme tinten, ideaal voor mijn huid! Ook dit palette kost slechts €10,90.

Ik ben echt weg van dit palette! Alle kleurtjes zijn echt heel erg mooi. Op deze manier kun je je highlighter elke dag wat afwisselen en een kleur kiezen die bij je outfit en de rest van je make-up hoort.

De pigmentatie is overigens supermooi! Ik breng het heel graag aan met een highlighter brush. Deze is wat fijner, maar evengoed wel lekker luchtig. Breng het product aan op je jukbeenderen, net onder je wenkbrauwen, op je neus en een tipje op het midden net boven je bovenste lip.

Beide paletten zijn echt supergoed in kwaliteit en heel erg budget. Ze kosten slechts €10,90 per stuks en aangezien er meerdere kleurtjes in zitten is dat een hele goede investering. Zeker een aanrader dus! Ze zijn o.a. bij Notino te koop.

Contour jij wel eens?

– samenwerking –

Eén gedachte over “Budget contouring!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten