Mijn Bullet Journal Toolkit

Mijn Bullet Journal Toolkit

Bullet Journals zijn tegenwoordig echt hip. Toegegeven, het is ook heel erg leuk om te doen. Sinds een tijdje mag ik ook creatief zijn met een bullet journal en heb van Mijn Bullet Journal ook al het een en ander gekregen om mee aan de slag te gaan. Vandaag laat ik jullie de nieuwe Mijn Bullet Journal Toolkit zien, heel handig voor beginners zoals ik.

Mijn Bullet Journal Toolkit

De Mijn Bullet Journal Toolkit is superhandig mocht je net beginnen met Bullet Journaling. Ik zelf wist namelijk niet zo heel goed wat ik allemaal nodig had en natuurlijk kun je dit allemaal uitpluizen via internet en los aanschaffen, maar met deze kit kom je al een heel eind.

Wat zit erin?

Er zit vrij veel in. Zo krijg je om mee te beginnen en schriftje, liniaal, gum, sticky notes, washi tape, drie stickervellen, sjabloon, drie gelpennen, twee clips, een fineliner, een potlood en een instructieboekje.

Het schriftje bevat een stippenmotief, zoals bij bullet journaling wel gewoon is. Het maakt het fijner om in te tekenen en rechte lijnen te trekken. Met de tekst Be Strong Be Brave Be You wordt het lekker inspirerend. De washitape is erg mooi en kleurrijk met allerlei bloemetjes.

De sticky notes komen er in een vrij blanco variant en in een To do lijstje. Deze To do lijstjes zijn altijd handig, want ik ben een echt lijstjespersoon. Ze hebben dezelfde print als de washitape en dat maakt het combineren van beide erg mooi in je Bullet Journal. Het instructieboekje geeft je tips en inspiratie om mee aan de slag te gaan.

Wat ik erg tof vind uit deze koolkit is het sjabloon en de stickervellen. De vormen in het sjabloon zijn vrij uiteenlopend en voor meerdere dingen te gebruiken, heel handig! De drie stickervellen zijn ook erg verschillend. Zo is er een stickervel met mooie bloemen, een met dagen/agenda-items en een met leuke afbeeldingen.

Tot slot mogen de pennen natuurlijk niet ontbreken. In de kit zitten drie gelpennen (koper, goud en zilver), welke ik erg leuk en mooi vind voor deze tijd van het jaar. Ook krijg je er een potlood bij om mee te schetsen en een fineliner om het geheel af te maken.

Omdat ik nog vrij nieuw ben ik de wereld van bullet journaling ben ik ontzettend blij met deze leuke Mijn Bullet Journal Toolkit. Hiermee kun je meteen een goede start maken. Uiteraard kun je het uitbreiden met allerlei andere dingen. De Mijn Bullet Journal Toolkit kost €14,99 en is van BBNC Uitgeverij en MUS Creatief en koop je bij de boekhandel en online bij o.a. Bol.com. Als je het mij vraagt is het een leuke cadeautip voor de creatieveling!

Doe jij al bullet journaling?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

2 gedachten aan “Mijn Bullet Journal Toolkit”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten