Cabau Lifestyle Yoni Eggs

Cabau Lifestyle Yoni Eggs

Ken jij Cabau Lifestyle al? Het is het merk van Yolanthe en heeft als slogan Born to Bloom. Het merk inspireert en motiveert vrouwen om sterker, fitter en zelfverzekerder te worden. Met tips, tools en trucs wordt hun innerlijke power woman ontketend en veroveren zij de wereld. Het mooie lifestyle merk wilt vrouwen laten stralen en om eerlijk te zijn slagen ze daar heel goed in. De producten van het merk zijn veelzijdig en mooi en echt voor iedereen. Vandaag ga ik het hebben over de Cabau Lifestyle Yoni Eggs.

Cabau Lifestyle Yoni Eggs

Yoni Eggs hebben veel voordelen voor vrouwen. Zelf kende ik het wel al, maar ken jij het? Het zijn edelstenen (rose quartz) in de vorm van een ei. In deze set komen ze in drie stuks met drie verschillende maten. De edelstenen, oftewel de eggs, breng je in in de vagina. Hiermee train je jouw bekkenbodemspieren en hou je ze sterk. Uiteraard heeft dit vele voordelen, vooral bij vrouwen die zwanger zijn geweest. Na een zwangerschap zijn deze spieren vaak verzwakt en dat kan nadelen geven op meerdere manieren. Zo kan ongewenst urineverlies een probleem worden. Ik heb hier gelukkig geen last van gehad, maar ik ken genoeg vrouwen die dit wel hebben gehad (en zelfs nog soms hebben).

Deze eitjes hebben door het materiaal van edelsteen een bepaald gewicht. Het is dan ook een kunst om ze ‘in te houden’. Je gebruikt de eitjes tijdens bijvoorbeeld een meditatie of yoga sessie. Uiteraard geldt hiervoor dat je er echt mee moet oefenen en het de eerste keren best moeilijk is. Hier groei je in en als je een echte pro bent kun je ze ook zo inhouden, zonder een oefening en er echt op gefocust te zijn.

Naast de voordelen van een sterke bekkenbodemspier kan het gebruik van de Yoni Eggs de connectie met je eigen lichaam bevorderen. Deze wordt dieper, intenser en je komt echt in connectie met je ziel en intuïtie. Dit komt o.a. doordat de eggs van edelstenen zijn gemaakt, welke een positief effect hebben op je chakra’s.

Natuurlijk ben ik het gaan proberen en ik vind het best meevallen. Je hebt de keuze uit drie formaten eitjes. Het is even proberen wat je het beste en fijnste vindt. Mijn bekkenbodemspieren zijn al vrij sterk, maar ik moet evengoed nog wat oefenen om ze langer dan 10 minuten te dragen. In het doosje zitten 3 formaten Yoni Eggs en een tasje om ze in te bewaren. Na gebruik spoel je ze makkelijk af met warm water en klaar ben je. Je bestelt ze op Cabaulifestyle.com voor €34,95.

Ben jij klaar om het Yoni avontuur aan te gaan?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten