Cadeautip voor mama’s: ProudMaMa bewaarbundels

ProudMaMa bewaarbundels

De komende tijd zal het cadeautips regenen op mijn blog. Vandaag speciaal voor de moeders: de ProudMaMa bewaarbundels! Je kent het vast wel, je wilt de kaarten van je kindjes bewaren van bijvoorbeeld de geboorte, verjaardagen etc. Vaak gooi je die samen in een doos en zit alles door elkaar. Zo zonde! Met deze ProudMaMa bewaarbundels is dat verleden tijd.

ProudMaMa bewaarbundels

De ProudMaMa bewaarbundels zijn onwijs handig om jouw kaartjes in te bewaren. De bundels bestaan uit zwarte ringen (lekker modern!) en (tussen)bladen voor speciale momentjes. Hiermee heb je dus een geweldig cadeau te pakken, want hoe leuk is het om bijvoorbeeld de geboortekaartjes van jouw kindje te bundelen?

Van ProudMaMa kreeg ik 2 bewaarbundels voor de verjaardagen, 2 voor de geboorte van beide kindjes en een zwangerschapsbundel. Al deze momenten zijn speciaal en verdienen dus een mooi plekje. Deze bundels komen in een superleuke en mooie verpakking, waardoor het echt al een cadeautje is om te krijgen. Eenmaal open zie je meteen wat de bedoeling is. Je pakt de betreffende kaartjes erbij, maakt er met de perforator (op de juiste plek) gaatjes in en kunt ze vervolgens makkelijk gaan bundelen. De tussenbladen geven ruimte voor notities, opmerkingen of bijvoorbeeld een foto als herinnering. Hiermee heb je dus een compleet setje dat je heel leuk kunt doorbladeren om herinneringen op te halen.

Als moeder ben ik heel erg enthousiast over deze nieuwe ProudMaMa bewaarbundels. Ze vormen een geweldig cadeau voor de feestdagen en de geboorte bundel is natuurlijk fantastisch om te geven als kraamcadeau. Op deze manier blader ik makkelijk de kaartjes door en heb ik alles goed georganiseerd en mooi opgeborgen. De prijs is overigens ook erg leuk, de ProudMaMa bewaarbundels kosten namelijk €9,99. Je kunt ze bestellen op Proudmama.nl.

Hoe bewaar jij de kaartjes van de geboorte, verjaardagen etc.?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten