Cadeautip voor mannen: F1 2019!

F1 2019

Kijkt jouw wederhelft ook altijd elke F1 race die er is? Die van mij wel hoor. Ergens wel leuk, want dat is de enige sport die hij echt volgt. Een tijdje geleden heb ik hem een abonnement op het F1 blad cadeau gedaan, dat kon hij volgens mij wel waarderen 🙂 Nog leuker: hij kreeg de nieuwste F1 2019 game voor de PS4. Deze game is tevens ook beschikbaar voor de Xbox en de PC. Of deze game leuk is?

Laat ik voorop stellen dat ik zelf geen gamer ben. Ik heb deze game dan dus ook niet uitgetest, maar heb dat aan mijn man overgelaten. Al snel bleek dat het in goede aarde viel, want nu (een paar maanden later) speelt hij het nog steeds.

F1 2019

F1 2019 bevat alle officiële teams, coureurs en 21 circuits van het 2019 seizoen. Dat maakt het lekker realistisch en herkenbaar om te spelen. We hebben eerder ook andere racespellen gehad, maar juist omdat mijn man F1 op de voet volgt wordt deze game veel leuker om te spelen. Je zit in je eigen F1 wereld, maar doet ook mee met de bekende racers. De circuits zijn zoals ze in real life ook zijn.

Je kunt het spel in de career mode spelen, in losse evenementen en in kampioenschappen. Dat maakt het veelzijdig. Ook kun je online tegen elkaar racen (hiervoor heb je wel een abonnement van PlayStation Network nodig).

De graphics zijn top! Ik ben geen echte kenner, maar zelfs ik vind het prachtig om te zien. De auto’s, de omgeving, aan alles is echt aandacht besteed. De geluiden komen mij dan weer heel erg bekend voor van tv, want hoewel ik het niet direct volg hoor ik natuurlijk wel af en toe wat ervan.

Wat manlief ervan vind? Er zitten genoeg uitdagingen in de game en het is realistisch. Je kunt er genoeg uren aan spenderen zonder er echt op uitgekeken te raken. Een supergoed cadeau dus voor iemand die echt van F1 houdt!

Bij de F1 2019 game is ook F2 beschikbaar middels gratis digitale update. Al met al een zeer veelzijdig spel dus. De game is er overigens in twee varianten: F1 2019 Anniversary Edition (de reguliere editie) en de F1 2019 Legends Edition. Bij deze laatste heb je extra evenementen ten ere van Senna en Prost, twee helden uit F1. De Anniversary Edition heeft overigens onze eigen held Max op de cover staan (hoe leuk?!) en kost €54,99. De Legends Edition kost €63,99. Beide games zijn verkrijgbaar bij o.a. Bol.com.

Kijk jij zelf wel eens naar F1?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten