Caption Everyday 2018 Collection

Caption Everyday 2018 Collection

Wie mij al langer volgt weet dat ik weg ben van de nagellak van Caption. Het merk heeft een speciale technologie waardoor deze nagellak, zonder lamp te gebruiken, erg lang en mooi blijft zitten. Nieuw is de Caption Everyday 2018 Collection, bestaande uit vier mooie kleuren die zijn geïnspireerd uit het alledaagse gevoel om lekker tot rust te komen. De kleuren zijn vrij uiteenlopend en erg mooi!

De potjes van de Caption nagellakken hebben eigenlijk altijd eenzelfde uiterlijk. Ik vind dat helemaal niet storend, maar juist erg fijn. Je ziet meteen om welke kleur het gaat en als je al een hele verzameling Caption nagellakjes hebt is het mooi als ze allemaal bij elkaar zijn en hetzelfde van vorm en uitstraling zijn.

Nu terug naar de Caption Everyday 2018 Collection. Hij bevat vrij neutrale tinten (op één na), die goed met veel verschillende soorten outfits te combineren zijn. Dat is fijn, want mede hierdoor zijn ze voor bijna iedereen geschikt. De kleuren geven een mooie natuurlijke en frisse uitstraling.

De Caption LacQ3-technologie

Dankzij de unieke LacQ3-technologie is de lak intens gepigmenteerd en droog binnen no-time. Hierdoor kun je een kwartier voordat je naar bed gaat je nagels lakken, zónder dat je wakker wordt met een vervelende afdruk in je manicure.

Ik begin graag met de kleur waar ik het minst van verwachtte, Slump Bump. Het is een glanzend lakje met een metallic finish in een kleur die moeilijk is te benoemen. Hij zit tussen goud en brons in. Op de nagels is hij echter prachtig! Hij geeft een mooie kleur af en een glans waar je u tegen zegt.

De kleur die mij meteen het meest aansprak is Feelin’ Myself, een zachtroze tint. Hij is perfect, want hij is niet te donker, niet te fel en niet te licht. Het is een neutrale kleur die bij iedereen mooi is en eigenlijk iedereen in huis zou moeten hebben.

De rode kleur, Peep the Goods, heeft een ook metallic finish en ik moet bekennen dat ik dat hierbij echt prachtig vind. Wel vind ik het meer een kleurtje voor het najaar, maar bij een mooie zakelijke outfit doet deze lak het ook erg goed.

Mijn favoriet uit deze collectie is de kleur Big Sigh. Hij is supermooi en licht rozig, ietwat pastelachtig en heel romantisch en hip tegelijk. Hij knalt er echt uit en voor een nagellak vind ik dat erg leuk.

Uiteraard ben ik erg te spreken over deze Caption Everyday 2018 Collection! De kleuren zijn verrassend en op hun beurt erg verschillend maar wel mooi! Weer een echte aanrader dus. Mocht je nu fan zijn van Caption dan heb ik goed nieuws. Binnenkort kun je namelijk weer twee reviews verwachten van hun twee nieuwste collecties. Een hint: ze zijn zomers!! Caption kun je online bestellen op www.caption.nl. Ze kosten €16,95 per stuk.

Welke kleur uit de Caption Everyday 2018 Collection spreekt jou het meest aan?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

2 gedachten aan “Caption Everyday 2018 Collection”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten