Catrice goes Disney!

Catrice Disney

Ja hoor, nog even en dan kun je twee geweldige Disney paletten scoren voor een budget prijsje. Catrice komt namelijk met Catrice Limited Edition Minnie & Daisy: een minicollectie met twee oogschaduwpaletten en 6 mini nagellakjes met Minnie en Daisy in de hoofdrol. Benieuwd? Ik laat je vandaag de twee paletten zien!

Als er twee pop-culture iconen zijn dan is het toch wel Minnie Mouse en Daisy Duck. Ze hebben Catrice geïnspireerd voor deze te leuke collectie die vanaf begin mei te koop is. Toen het pakketje binnenkwam ging Benthe er natuurlijk meteen mee aan de haal. Ze is helemaal weg van make-up (van wie heeft ze dat toch…) en wilt deze paletten heel graag hebben. Uiteraard, na het testen zijn ze van haar 😉

Minnie Mouse

Het palette van Minnie Mouse is leuk. De illustraties op de voorkant vind ik trouwens echt heel leuk gedaan. Het is zowel klassiek als modern en ik denk dat het iedereen aanspreekt. Minnie en Daisy hebben elk een eigen kleur. Voor Minnie is dit roze.

De kleuren in het palette zijn perfect op elkaar afgestemd om samen te gebruiken. Je kunt er vrij veel looks mee maken, van neutraal tot intens. Voor Minnie zijn de hoofdkleuren rood en nude, erg leuk vind ik. In het palette zitten zowel matte als shimmer kleuren.

De swatches zijn top. Zoals vaak zijn de shimmer kleuren net wat intenser wat pigmentatie betreft dan de matte kleuren, maar dat is niet zo vervelend vind ik. Je brengt het met laagjes aan en dan kun je evengoed het gewenste effect bereiken.

Dit is de look die ik ermee maakte. Ik heb bijna elk kleurtje gebruikt en vind het geslaagd. Wel is het door het rood best opvallend, iets wat ik niet snel draag als oogschaduw. Ik ben meestal van de nude tinten, maar ook die kan ik goed gebruiken in dit palette.


Daisy Duck

Dan het Daisy Duck palette. Dit heeft de kleur paars meegekregen. Ook hier is de illustratie weer erg leuk en klassiek en modern tegelijk. Ik weet niet zo goed wat het is, maar ook als volwassene wordt je hier blij van.

De kleuren in het Daisy palette zijn voornamelijk paars en rosé, ook weer een hele mooie combinatie. Met de fellere kleuren kun je een meer uitgesproken look maken en met de rosé kleuren een rustige neutrale look. Ook hier zijn weer shimmer kleuren gemengd met matte kleuren.

De swatches van dit palette zijn vergelijkbaar wat pigmentatie betreft dan de kleuren uit het Minnie palette. De shimmers zijn wat hoger in het pigmentatiegehalte dan de matte kleuren.

De look vind ik ook weer erg leuk, al zal ik het niet zo heel snel dragen. Paars is namelijk niet zo mijn kleur. Geen idee waarom, want echt lelijk vind ik het niet staan. Ik heb er niet zoveel mee wat make-up betreft.

Of je deze twee paletten meteen moet gaan halen? Ergens vind ik van wel. Het zijn echte collectors items en haal je ze niet voor jezelf, haal ze dan zeker voor je dochter. Die van mij is momenteel nog geen 6 jaar en is er al superblij mee. Deze Disney paletten kosten €8,99 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en online te bestellen op www.kruidvat.nl.

Welk palette spreekt jou het meest aan?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

2 gedachten aan “Catrice goes Disney!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten