Catrice Lala Berlin

Catrice Lala Berlin

In mei komt er een geweldig mooie collectie uit van Catrice: Catrice Lala Berlin. De collectie is het resultaat van een samenwerking met het bekende gelijknamige Duitse modemerk. De producten zijn helemaal volgens de trend van holografische effecten waarmee je een speciale glow creëert. De collectie is in samenwerking met de Berlijnse designer Leyla Piedayesh ontwikkeld en sluit perfect aan op haar lente-/zomercollectie.

Pas geleden werd ik verrast door een pakketje met daarin drie items uit de Catrice Lala Berlin collectie. Een pakketje ontvangen is altijd erg leuk en nog steeds waardeer ik alles, maar iets ontvangen wat pas over een dikke maand in de winkels ligt is helemaal leuk! De Catrice Lala Berlin collectie bestaat uit twee kleuren lip glace, holografische eye strips/stickers, een oogschaduwpalette, drie kleuren highlighter sticks, een gel primer, multitasking brush en een oranje mascara. Ik ontving de zwarte lip glace, de gel primer en de roze highlighter stick.

Laat ik eerst gezegd hebben dat ik de verpakkingen erg mooi vind. Ze zijn zwart en hebben een holografisch effect. Past goed bij de collectie. De gelprimer heet Strobing Luminizer en komt enkel in de kleur C01 Cosmic Night en ja…hij is zwart. Een zwarte primer?! Ik moest er even aan wennen en had er eerlijk gezegd niet zoveel vertrouwen in.

Natuurlijk heb ik hem hier wat dikker aangebracht, maar smeer je hem helemaal uit zie je gelukkig niets van dat zwarte. Waarom hij dan zwart is vraag ik me af. Ik denk dat het mensen nieuwsgierig maakt om te kopen. Wat me opvalt is dat er veel glitters in zitten. Als primer zou ik dit dan zelf niet gebruiken, want die glitters blijf je all over your face zien. Liever gebruik ik hem als highlighter. De Catrice Lala Berlin Strobing Luminizer kost €4,99.

De lip glace is een lipgloss die in twee kleuren verkrijgbaar wordt: C01 Cosmic Babe (een lichtroze tint) en C02 Cosmic Night (zwart). Ik ontving de laatste. Net als bij de primer had ik hier een apart gevoel bij. Een zwarte lipgloss draag ik immers nooit.

Ook weer net als bij de primer werd ik al een beetje gerustgesteld door de swatches. Je ziet nog een heel klein beetje van het zwart, maar voornamelijk zie je glans en hele fijne glitters. Deze glitters zorgen overigens voor het holografische effect.

Op de lippen is er nauwelijks wat van de zwarte kleur te zien. De glitters zie je wel, maar alleen bij lichtinval. Ze geven dan inderdaad dat holografische effect. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om het dikker aan te brengen, dan zie je dit effect wat meer, maar zelf houd ik niet zo van dat plakkerige gedoe. De lip glace kost €3,59 per stuk.

Tot slot de verpakking waar ik het meest blij van werd, namelijk die van de Prismatic Paint (de highlighter stick). De highlighter stick komt in drie kleuren: C01 Prismatic Peach, C02 Prismatic Pink en C03 Prismatic Blue. Ik heb Prismatic Pink ontvangen en ik denk dat die, samen met de peach, mijn favoriete kleur is.

Roze is hier ook echt roze. De stick heeft een romige textuur waardoor hij makkelijk aan te brengen en makkelijk te blenden is. Zo zie je het niet, maar ook deze stick heeft een holografisch effect.

Het holografische effect is er wel, maar valt mij zelf ietwat tegen. Ik had er wat meer van verwacht. Verder is de dekking vrij goed, dus gebruik je hem als highlighter, breng dan echt met beleid aan. Mocht je het durven kun je de stick ook op je lippen gebruiken, waarbij je hem dikker aanbrengt en het holografische effect wat heftiger wordt. Al met al een leuk product. De Prismatic Paint kost €3,99 per stuk.

Dankzij deze drie items heb ik een beetje een gemengd gevoel over de Catrice Lala Berlin collectie. Holografische spreekt me erg aan, maar dan moet het wel juist worden toegepast. Ik vind het hier niet altijd geslaagd, zoals de primer vol glitters. Waar ik wel nog heel erg benieuwd naar ben is het Prismatic Palette, een oogschaduwpalette met daarin drie prachtige kleuren! Vanaf mei tot half juni is deze Catrice Lala Berlin collectie verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. Je zult het ook online via www.kruidvat.nl of www.trekpleister.nl kunnen bestellen.

Houd jij van holografische make-up?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

4 gedachten aan “Catrice Lala Berlin”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten