Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer Our Heartbeat Project

Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer

De Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer is niet nieuw. Sterker nog, deze concealer zit in het standaard assortiment van Catrice en is een echte bestseller. Komende maand komt het merk met een speciale uitgave voor Our Heartbeat Project. Wat dat inhoudt vertel ik je verderop in deze blogpost. Tevens review ik de concealers!

Our Heartbeat Project

Catrice gaat in eind juni t/m begin augustus een speciale editie van de Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer lanceren. Hiermee ondersteunen ze verschillende goede doelen die behoren tot een speciaal project: Our Heartbeat Project. De concealer zelf verandert niet, alleen krijgt hij een speciaal design mee. Catrice doneert 10% van de verkoopopbrengst aan de volgende organisaties: Independence Through Art, ColorGlam By CadaVida en het Beauty For Life Program, dat sociaal achtergestelde vrouwen uit Syrië, Colombia en Duitsland ondersteunt. Dit alles in lijn met het Catrice motto: #makeupartistatheart. De initiatieven zijn erop gericht om vrouwen de opleiding te bieden die ze nodig hebben voor hun droombaan als visagist of nagelstylist. Hiermee worden ze niet alleen geholpen hun creativiteit te ontwikkelen, maar ook om financieel onafhankelijk te worden.

Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer

Een heel mooi initiatief als je het mij vraagt. Hier in Nederland kunnen wij vrouwen doen wat we willen, maar dat is lang niet overal zo. Mooi dat Catrice deze projecten ondersteunt. Wat dat voor de concealer betekent? Hij krijgt een speciaal design mee in roségoud. Op de dop staat een grafiek van een hartslag gedrukt, verwijzend naar Our Heartbeat Project.

De Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer zelf is onveranderd. Hij is hooggepigmenteerd en geeft daarmee een goede dekking, precies zoals je van een concealer hoopt. Hij camoufleert moeiteloos donkere kringen, onregelmatigheden van de huid en zelfs tatoeages! Sommige concealers drogen je huid uit, maar deze doet dat niet.

Heel fijn met het oog op de zomer is dat deze concealer waterproof is en langhoudend. Zo kun je ook tijdens je vakantie genieten van het gemak van dit product. Ik vind hem onwijs fijn. Hij dekt heel erg goed en voelt heel comfy aan.

Ik kreeg hem overigens in twee kleuren: 001 Fair Ivory en 020 Light Beige. Er zit redelijk veel verschil tussen beide tinten. De lichtste tint is met name in de winter fijn, de donkere in de zomer. Houdt daar trouwens rekening mee als je de concealer gaat aanschaffen. In de zomer is je huid wat donkerder dan in de winter, dus dan heb je ook een andere kleur nodig.

De Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer kost €3,59. Vanaf eind juni t/m begin augustus is deze speciale uitgave te koop. Wil je dus de goede doelen ondersteunen, koop hem dan! Je hebt dan meteen een mooi collector’s item in handen. Je koopt hem bij Kruidvat of bestelt hem online op www.kruidvat.nl.

Gebruik jij een concealer?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten