Cayucos schoenen: 100% vegan!

Een vegan lifestyle, je ziet het steeds meer. Mensen worden zich steeds meer bewust van hun keuzes en richten hun leven daar naar in. Denk bijvoorbeeld aan vegan eten, vegan fashion en vegan beauty. Wist je dat er ook vegan schoenen zijn? Cayucos zijn Spaanse stappers die 100% vegan zijn en er ook nog eens leuk uit zien. Lees snel verder en ontdek ze!

Cayucos

Tja jongens, als het gaat om schoenen heb ik het liefst heel wat keuze. Mijn kast wordt een beetje te klein, dus we hebben een extra rekje gekocht zodat we wat ruimte krijgen. Anyways…terug naar Cayucos, want deze canvas schoenen zijn dus 100% vegan en gemaakt van canvas. Ze bevatten duurzame materialen zoals katoen gewassen met enzymen, natuurlijk rubberen zolen en ze zijn lijmvrij. Bijna niet voor te stellen dat je daar deze leuke zomerse schoenen mee maakt!

Ik koos voor de witte damesschoenen. Voor dames hebben ze één model en voor heren ook. Wel zijn ze in heel veel kleuren beschikbaar! Ik koos wit, omdat ik dat op en top zomers vind en dat heel goed op allerlei outfits kan combineren. Kleurtjes zijn overigens ook leuk en net weer eens wat anders dan standaard wit, bruin of zwart. Naast dat ze er erg leuk en zomers uit zien lopen ze ook nog eens heerlijk. Ze zijn niet zwaar en lekker licht en luchtig, perfect voor de zomer. Ik kan er de hele dag op lopen zonder dat ik pijn krijg aan mijn voeten of me echt moe erop loop.

Goed om te weten is dat de vegan sneakers van Cayucos verzonden en verpakt worden in recycled kartonnen schoendozen, dat past perfect bij een duurzame levensstijl. De productie vindt plaats in een familiebedrijf in Spanje. Cayucos schoenen zijn er voor zowel dames als heren en komen in heel veel verschillende kleuren. Let op, omdat ze in Spanje worden gemaakt is het verstandig om ze een maatje groter te kiezen. Zo heb ik bijvoorbeeld altijd maat 40, maar in deze Cayucos maat 41. Ook heel fijn is dat ze redelijk budget zijn. Ze kosten slechts €39,95 voor dames en €55 voor heren. Deze zomer loop je er dus stylish en verantwoord bij! Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Neem dan een kijkje op Cayucos.nl.

Ps. Hou mijn Instagram in de gaten, want zodra het weer lekker weer wordt ga ik een paar Cayucos weggeven!

Welke vegan keuzes maak jij tegenwoordig?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten