Champneys Heavenly Days

Champneys Heavenly Days

Laten we eerlijk zijn, naar een spa gaan is toch heerlijk?? Helaas is de tijd er niet altijd voor en het kost ook een hoop geld. Hoe fijn is het dan als je thuis je eigen spa-momentje kunt creëren? Met de nieuwste Champneys Heavenly Days collectie kan dat! De lijn bestaat uit vijf heerlijke verzorgingsproducten die niet alleen fijn voor je huid zijn, maar ook nog eens goed voor je humeur.

De Champneys Heavenly Days bestaat uit een body souffle, bubble heaven, relaxing shower cream, sleep pillow mist en een sleep temple balm. Supermooie namen voor eveneens mooie producten. Ik heb de bubble heaven en de sleep pillow mist ontvangen om te reviewen.

De Champneys Heavenly Days Relaxing Bubble Heaven is een heerlijk badschuim. Het zit verpakt in een grote flacon van 500 ml. en is daardoor best zwaar. Dit badschuim heeft fijne hydraterende eigenschappen gecombineerd met een zacht vleugje lavendel, geranium en kalmerende kamille.

Helaas hebben wij geen bad, dus ik kan je niet zeggen of het lekker schuimt of niet. Ik denk haast van wel. Als je de pot openmaakt komt je de heerlijke zachte geur van lavendel al tegemoet. Zo lekker! Het ruikt overigens niet overheersend naar lavendel, de geur is zacht en verzorgend.

De textuur van het badschuim is mooi. Ik kan het je niet zo heel goed laten zien, maar het lijkt wat fijne shimmers te hebben. Dat ziet er zo luxe en feestelijk uit! Voor het beste resultaat voeg je het badschuim toe aan stromend warm water. Je giet het simpelweg in je bad. Niet de hele fles hoor, gewoon een beetje! Stap erin en genieten maar!

Het tweede product dat ik kreeg is de Sleep Pillow Mist. Dit is echt een product voor mij, want het is bedoeld om net voordat je gaat slapen op je beddengoed te sprayen. Het laat de lekkere geur van lavendel, geranium en kamille achter, waardoor je lekker wegdoezelt.

De mist zit in een mooie luxe glazen flesje. Het is mat en heeft witte, paarse en gouden details. Vooral die gouden details maken het luxe. Zo mooi!

Het gebruik van de spray is makkelijk. Mocht je bang zijn voor een vochtig kussen, dat is niet nodig. Het sprayt namelijk lichtjes waardoor je kussen niet vochtig aanvoelt. De geur maakt je heerlijk relaxed waardoor je lekker in slaap valt. Echt een fijn product als je het mij vraagt!

Deze twee producten uit de Champneys Heavenly Days collectie zijn, net als de drie andere producten, verkrijgbaar via nl.boots.com. De Bubble Heaven heeft een inhoud van 500 ml. en kost €12,95 en de Sleep Pillow Mist heeft een inhoud van 50 ml. en kost ook €12,95. Ontzettend mooie producten voor een heerlijk dagje/nachtje zen!

Ken jij Champneys al?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

3 gedachten aan “Champneys Heavenly Days”

  1. Zelf heb ik geen bad (maar eigenlijk ook geen geduld om er in te liggen dus heel erg is dat niet) De badschuim sla ik dus even over. De pillowmist echter vind ik wel heel interessant klinken. Wat een super mooie verpakkingen ook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten