Cheap hair DO care!

Zilvershampoo

Als ik momenteel naar mezelf kijk denk ik echt….jeetje! Het is alweer zo lang geleden dat ik naar de kapper ben geweest en ik zou eigenlijk echt weer moeten gaan. Om de kleur bij te werken bijvoorbeeld, maar ook om de puntjes wat bij te laten knippen. Thuis kun je ook al het een en ander doen om je haren weer mooi te laten stralen.

Op mijn blog review ik regelmatig verzorgingsproducten voor je haren. Denk aan shampoos, conditioners, maskers, treatments en stylingproducten en -tools. Erg leuk om te doen en vooral ook heel interessant, want aangezien ik vrij lastig haar heb (het is vol en ik heb veel haar) is niet elk product altijd perfect voor mij. Zo heb ik in 2018 al twee pareltjes mogen ontdekken waarover je vast en zeker al gelezen hebt en nog over gaat lezen (spannend he?..).

Zoals ik al zei heb ik veel haar. Bij welke kapper ik ook kom, ik krijg er altijd te horen wat een mooie bos haar ik wel niet heb. Zelf kijk ik daar wat anders tegenaan. Ik vind het gewoonweg niet fijn. Waarom? Omdat de verzorging ervan altijd een hele klus is. Denk aan twee keer wassen met shampoo en dan nog op z’n minst een conditioner gebruiken maar eigenlijk liever nog een masker. Eenmaal uit de douche kammen (ja I know…HEEL slecht voor je haar om ze nat te kammen, maar doe ik dit niet krijg ik knopen waar je u tegen zegt), insprayen met een verzorging en tevens hittebescherming en daarna föhnen. Na het föhnen moet ik ze ook nog altijd stylen. Moet ja…want vooraan zijn mijn haren vrij stijl, maar achter heb ik slag. Ziet natuurlijk niet uit haha! Een hele klus dus die ik twee tot driemaal per week aanga.

Met de juiste producten is bovenstaande wat makkelijker en fijner. Vaak zijn deze fijne producten duur en dus is het fijn als je ergens kunt profiteren van korting. Nu moet ik zeggen dat ik zoveel krijg dat ik er wel jaren mee vooruit kan, maar voor de normale mensen onder ons is dit helaas niet het geval en kan een budget tip zeker fijn zijn. Zo kun je bijvoorbeeld profiteren van een kapperskorting code waarmee je altijd wel voordeel hebt. Scheelt je zeker in je portemonnee!

Daarnaast gebruik ik regelmatig een zilvershampoo en wil je hierin een goede hebben, een die je haren niet droog maakt, dan ben je ook aardig wat geld kwijt. Ik vind het dat overigens zeker waard en vertel je ook eerlijk dat ik die wel zelf koop (echt), dus ook korting hierop is altijd leuk. Als tip voor een zilvershampoo kan ik je zeker de L’Oréal Professionnel Serie Expert Silver shampoo aanbevelen, werkt ontzettend goed! Ook las ik ergens dat je een zilvershampoo het beste op droog haar kan aanbrengen voor een intenser effect. Uiteraard heb ik dit uitgeprobeerd en dat werkt inderdaad nog beter!!

Naast al deze thuisbehandelingen is het toch goed om binnenkort even naar de kapper te gaan. Zelf de schaar erin zetten doe ik niet en de verwennerij van een kapper is op z’n tijd ook heerlijk toch?

Hoe vaak ga jij naar de kapper?

2 gedachten aan “Cheap hair DO care!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten