Clarins adventskalender: 24 days of Beauty

Clarins adventskalender

Hebben jullie hem al instagram voorbij zien komen? De Clarins adventskalender is een ware topper dit jaar, want wat ziet hij er geweldig uit! Dit jaar ben ik sowieso helemaal into de adventskalenders en ga ik ze elke dag openmaken op insta. Het grote voordeel van deze kalender is niet alleen dat hij er geweldig uit ziet, maar dat je hem ook nog eens kunt hergebruiken. Benieuwd naar de inhoud?

Clarins adventskalender: 24 days of Beauty

Al sinds ik deze adventskalender bij Clarins zelf voorbij zag komen op Instagram dacht ik, deze wil ik! Als beautyblogger krijg je onwijs veel en dus bestelde ik hem nog niet, want wie weet…Nu is hij hier en gaat hij het helemaal maken deze december!

De inhoud van deze Clarins adventskalender is gaaf! Ik had verwacht dat er misschien iets meer make-up zou in zitten, want het gaat nu voornamelijk om skincare. Niet dat dat heel erg is, want de producten van Clarins zijn heel fijn. Ze zijn altijd lekker luxe, doen wat ze moeten doen en zien er geweldig uit. Deze kalender bevat veelal miniaturen, maar dat mag de pret niet drukken. Ook deze zijn namelijk top.

De kalender zelf kun je aan de muur hangen of aan de deur. Het ziet er heel tof en feestelijk uit door de rode kleur. Elke dag kun je een nieuw vakje openmaken. Leuk is dat het hersluitbaar is met knippers, waardoor je de adventskalender volgend jaar en het jaar daarop gewoon opnieuw kunt gebruiken. Zo ben je niet alleen duurzaam bezig, maar kun je er ook veel langer van genieten.

Hij is gemaakt van vilt, een luxe stof die zacht aanvoelt en er gezellig uit ziet. Leuk is dat er speldjes worden meegeleverd in het goud met glitters, waarmee je zelf jouw Clarins adventskalender kunt personaliseren. De nummers van de vakjes zijn er overigens op geborduurd, ook weer heel luxe!

Dan de inhoud, want daar zijn we natuurlijk allemaal nieuwsgierig naar! Ik ga niet alles apart bespreken, want daar is het teveel voor. Wel kun je zien dat er echt heel veel moois in zit. Van een micellair water tot een mooie mascara en van een blush tot een bodylotion. Zowel voor je lichaam als gezichtsverzorging kun je er genoeg in terugvinden. Ook zitten er enkele make-up items in, die echt heel erg mooi zijn!

De Clarins adventskalender kost €120,- en heeft natuurlijk een veel hogere waarde. Hij is gemaakt van recycled en recyclebaar materiaal, waardoor hij lekker duurzaam is. Je kunt hem kopen bij de Clarins verkooppunten, waaronder de luxe parfumerie en online bestellen op bijvoorbeeld Clarins.com.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door Jamey.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten