Clarins Multi-Protection Moisturizing Screen SPF50

Clarins Multi-Protection Moisturizing Screen SPF50

Gebruik jij al een aparte zonbescherming voor de huid van je gezicht? Vaak worden dit soort producten niet gebruikt en gebruikt men een reguliere zonbescherming die ze ook voor het lichaam gebruiken. Niet doen, want deze producten hebben een net wat andere werking en doen niets voor de huid van je gezicht. Een voorbeeld van hoe het wel kan is met de nieuwe Clarins Multi-Protection Moisturizing Screen SPF50.

Het belang van een goede zonbescherming weten we allemaal wel, maar wist je ook dat er aparte zonbeschermingsproducten zijn voor de gezichtshuid? Naast dat deze beschermen verzorgen ze je huid ook en met name voor het gezicht is dat belangrijk.

Clarins Multi-Protection Moisturizing Screen SPF50

De nieuwe Clarins Multi-Protection Moisturizing Screen SPF50 is zo’n speciale zonbescherming voor het gezicht. Hij bevat een lekkere hoge factor SPF50 dat ideaal is voor de gezichtshuid. Tevens beschermt hij tegen zowel UVA als UVB, wat betekent dat hij je huid beschermt tegen verbranding door de zon maar ook tegen vroegtijdige huidveroudering. De zon draagt hier namelijk ook aan bij.

Deze nieuwe zonbeschermer beschermt je huid niet enkel tegen de zon, maar gaat daar nog een stapje verder in. Hij bevat namelijk een formule die anti pollution is, wat betekent dat het de huid beschermt tegen de schadelijke effecten van buitenaf. Er zijn 5 soorten vervuiling waar hij top bij werkt, namelijk luchtvervuiling, vervuiling binnenshuis, pollen, blauw licht en fotovervuiling. Wist je dat al deze 5 soorten slecht zijn voor je huid en zorgen voor vroegtijdige huidveroudering? Goed tegen smeren dus!

De textuur is heel fijn. Het is een combinatie van een gel en een crème en smeert daardoor heel fijn en zacht. Het is heerlijk licht voor de huid en hierdoor kun je het goed aanbrengen en verdelen. Een groot voordeel is dat het snel intrekt en geen witte waas achterlaat, iets dat sommige SPF50 producten wel eens doen. Top is dat het geen plakkerig laagje achterlaat, want dat is wel het laatste dat je wilt tijdens een warme zomerdag.

De formule bevat o.a. een biologisch extract van mangobladeren, dat het zelfverdedigende vermogen van de huid versterkt. Hiermee versterk je dus de afweer! Tevens hydrateert het en verzorgt het de huid. Ik ben er heel blij mee, want hij doet wat hij moet doen, voelt heel fijn en comfortabel aan op de huid en naast het feit dat hij de huid beschermt doet hij ook nog eens verzorgen. Dubbel goed dus!

De verpakking is overigens mooi. Het product komt in een tube met een ronde dop, leuk detail! Verder zit het in een kenmerkend doosje en heeft het de witte en rode kleur van het merk, goed herkenbaar! De nieuwe Clarins Multi-Protection Moisturizing Screen SPF50 komt in een tube met een inhoud van 30 ml. en kost €54,99. Hij is verkrijgbaar bij o.a. Douglas.nl.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door Jamey.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten