Clean Beauty met de nieuwe Beauty Kitchen Free From lijn

Beauty Kitchen Free From

Met toptrends in schoonheidsverzorging als Clean Beauty en Simplified Skincare biedt de nieuwe Beauty Kitchen Free From verzorgingslijn precies dat wat je nodig hebt om je gevoelige huid een plezier te doen. Al deze producten zijn vrij van parfum, veganistisch en zo puur dat ze geschikt zijn voor de meest gevoelige huid (zelfs voor de babyhuid!). Ze zijn 100% natuurlijk en 100% effectief.

Ik ontving deze complete lijn thuis om te testen. Nu moet ik erbij zeggen dat ik geen gevoelige huid heb, maar fijne ‘schone’ producten zijn altijd goed om te gebruiken. De verpakkingen zien er top uit, eigenlijk zoals alle Beauty Kitchen producten.

De Hair & Body Wash is een ideaal alles in één product en superhandig om bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie. Hij is lekker mild en verfrissend en je wast er zowel je lichaam als je haren mee. Je huid wordt lekker schoon en fris, een heel fijn product als je het mij vraagt. Een flacon heeft een inhoud van 300 ml. en kost €6,99.

Om na het douchen je lichaam lekker in te smeren met eenzelfde formule is er de All Over Lotion. Deze pure, ongeparfumeerde bodylotion hydrateert je huid ook weer op milde wijze. Hij voedt, beschermt en herstelt de natuurlijke huidbalans. Fijn is dat hij goed intrekt en je huid een zacht gevoel geeft. Ook deze flacon heeft een inhoud van 300 ml. en kost €9,99.

Om je gezicht te reinigen zijn er deze Wish-a-Wash Wet Wipes. Zelf ben ik niet zo’n fan van dergelijke reinigingsdoekjes, omdat ze toch echt niet kunnen tippen aan de andere gezichtsreinigingsproducten zoals een gel o.i.d. Voor op vakantie zijn deze doekjes echter wel ideaal. Je neemt ze handig mee en hebt je gezicht er snel mee schoongemaakt.

De doekjes zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen en ingrediënten en bovendien composteerbaar. Omdat ze vrij groot van formaat zijn kun je ze ook gebruiken voor een opfrisbeurt van je lichaam als je bijvoorbeeld een dagje naar het strand bent. Wil je liever een kleiner formaat om ze voor je gezicht te gebruiken? Scheur ze dan handig doormidden d.m.v. de perforatie. Een verpakking met 20 XL doekjes kost €9,99.

Mocht je overigens een bad hebben, iets dat ik helaas niet heb, kun je deze Bath & Massage Oil gebruiken. Het is zowel een badolie als een massage olie en dus ook weer heel handig in gebruik. Heb je een droge huid, dan is deze olie ook fijn te gebruiken als verzorging voor je lichaamshuid. Een flacon bevat 150 ml. aan product en kost €12,99.

Tip: aangezien er geen parfum in de Beauty Kitchen Free From producten zit is het misschien fijn om de producten te personaliseren met een paar druppels van je favoriete essentiële olie, bijvoorbeeld deze verkwikkende Beauty Kitchen Inspire Me essentiële olie. Je kunt dit doen bij bijvoorbeeld de Hair & Body Wash, de All Over Lotion en de Bath & Massage Oil.

Tot slot is er de Bath & Body Konjac Sponge. Dit soort sponzen ken je als beautyliefhebber wellicht al wel. Ze zijn ook al vaker op mijn blog voorbij gekomen. Leuk dat Beauty Kitchen hiermee komt, want dit is een andere variant ervan dan dat ik gewend ben. Hij is een stuk groter en daarmee bedoeld voor je lichaam.

De spons is droog hard. Je moet hem even in het water leggen en dan wordt hij heel zacht, voelt erg prettig aan op je huid. Hij is ecovriendelijk, 100% natuurlijk, gemaakt van (eetbare) plantaardige wortels en verrijkt met bamboe houtskool om de huid te zuiveren en de poriën diep te reinigen. Mocht je willen kun je hem dus ook voor je gezicht gebruiken, al prefereer ik hiervoor liever een wat kleiner formaatje. De Bath & Body Konjac Sponge kost €11,99.


B-Corp Certified Corporation

Beauty Kitchen ontwikkelt voortdurend nieuwe producten waarbij gebruik wordt gemaakt van innovatieve, natuurlijke en duurzame ingrediënten. Als B-Corporation heeft het merk als doel voor ogen om met duurzame schoonheidsverzorging ook de massamarkt te bereiken. Beauty Kitchen is een B-Corp Certified Corporation, wat betekent:

  • zaken doen met het hart op de juiste plaats
  • de veranderingen verwezenlijkt die het merk noodzakelijk vindt voor de wereld
  • een bedrijf is dat zijn mensen op de eerste plaats zet
  • zowel op het gebied van producten als op het gebied van winst nastreeft het goede te doen

Om dit waar te maken is het nodig dat we ons bedenken dat we allemaal afhankelijk zijn van elkaar en daarmee verantwoordelijk zijn voor elkaar en voor toekomstige generaties. Mooie gedachte! Deze Beauty Kitchen Free From producten zijn verkrijgbaar bij Holland & Barrett en online te bestellen op www.hollandandbarrett.nl.

Heb jij al eens iets van Beauty Kitchen gebruikt?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

3 gedachten aan “Clean Beauty met de nieuwe Beauty Kitchen Free From lijn”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten