Clinique Smart Clinical Repair Wrinkle Correcting Eye Cream

Clinique Smart Clinical Repair Wrinkle Correcting Eye Cream

Clinique komt met een nieuw product en daar ben ik maar wat bij mee, namelijk de Clinique Smart Clinical Repair Wrinkle Correcting Eye Cream. Een hele mond vol, maar het is dus een oogcrème die top werkt op het gebied van anti-aging. Ik smeer al jaren een oogcrème en dat zie je, want rimpels rondom mijn ogen zijn er nog nauwelijks. Benieuwd naar deze nieuwe van Clinique? Ik vertel er vandaag meer over.

Clinique Smart Clinical Repair Wrinkle Correcting Eye Cream

De nieuwe Clinique Smart Clinical Repair Wrinkle Correcting Eye Cream helpt de zichtbaarheid van lijntjes en rimpels te verminderen. Tevens versterkt het de huid doordat het de natuurlijke collageenproductie een boost geeft, de huidstructuur verbetert en het verhoogt de hydratatie. De formule bevat o.a. glycerine, mango- en sheaboter, cafeïne en verschillende peptiden. De nieuwe oogcrème is geschikt voor alle huidtypen, zelfs de gevoelige huid en mensen die contactlenzen dragen.

De crème komt in een kenmerkende verpakking. Ik hou altijd zo van de producten van Clinique, want ze stralen luxe en eenvoud uit. Het is een paars glazen potje met een zilveren deksel. Er zit 15 ml. aan product in wat vergelijkbaar is met soortgelijke crèmes. Helemaal prima dus. Het lijkt overigens weinig, maar omdat je het enkel rondom de ogen aanbrengt doe je er vrij lang mee.

Dan de textuur, die is heel zacht en heel fijn. Met name rondom de ogen is het aanbrengen van een zachte crème echt een must. Hij lijkt wat dikker met smeren, maar dat valt best mee. Je hoeft overigens maar een klein beetje aan te brengen per applicatie. Gebruik de crème tweemaal per dag (ochtend en avond) en gebruik je vingertoppen met aanbrengen. Gebruik het liefst je ringvinger, want hier oefen je de minste druk mee uit. Dep het voorzichtig op de huid rondom de ogen en klaar ben je.

Wat ik hiervan vind? Ik vind het weer een topper. Of het echt bestaande rimpels doet verminderen kan ik je niet zeggen, want ik heb ze nog niet. Wel smeer ik om het te voorkomen en ik geloof er echt in dat je het verouderingsproces hiermee wat kunt uitstellen. Het gevoel van de crème vind ik echt heel fijn. Het enige minpuntje dat ik kan bedenken is dat het ongeparfumeerd is. Dat is natuurlijk een voordeel voor de gevoelige huidjes, maar ik hou zo van een lekker geurtje.

De nieuwe Clinique Smart Clinical Repair Wrinkle Correcting Eye Cream is vanaf deze maand exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL en vanaf maart bij alle Clinique verkooppunten. Een potje met een inhoud van 15 ml. kost €58,50.

Welke oogcrème smeer jij?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten