Clinique Smart Night Clinical

Clinique Smart Night Clinical

Eén van mijn meest favoriete skincare merken komt met een nieuw product: Clinique Smart Night Clinical! Hiermee bestrijdt je intensief de tekenen van huidveroudering. Het product werkt ’s nachts, waarop onze huid het meest actief is. Wat het precies doet vertel ik je vandaag.

Clinique Smart Night Clinical

Clinique Smart Night Clinical is een ware anti-age booster. Het verzacht de huid en maakt de textuur weer mooi egaal. Tevens werkt het door op tekenen van huidveroudering door de hoge dosis retinol.

Deze nieuwe Clinique Smart Night Clinical is een nachtverzorging, dus je ruilt je nachtcrème hiervoor in. Een serum hoef je er niet bij te gebruiken, sterker nog…het merk adviseert om verder geen retinol producten i.c.m. deze nieuwerd te smeren. Retinol is een hoofdbestanddeel van dit product en is een pure vorm van vitamine A dat goed werkt op het gebied van anti-age. Het vertraagt het huidverouderingsproces, vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels en bouwt het collageen en elastine opnieuw op waarmee de huid zijn veerkracht terugkrijgt. Daarnaast bevat het nog een mix van hydraterende ingrediënten, zoals cafeïne, squalaan en mango seed butter, dat de huid gehydrateerd houd. De huid voelt hierdoor lekker comfy aan.

De Clinique Smart Night Clinical komt in een prachtige paarse tube met een inhoud van 30 ml. Voor een nachtverzorging lijkt dat wat weinig, maar per toepassing heb je slechts de grootte van een erwt nodig. Je brengt het enkel op je gezicht aan (vermijd de ogen) en doet dit minimaal 2 weken lang elke avond. Het kan zijn dat de huid wat rood wordt, dit hoort bij het proces. Meteen na het aanbrengen heeft je huid al die mooie glow en hydratatie. Na 2 weken merkte ik verschil in de zichtbaarheid van mijn poriën.

Na 4 weken zou de huid zachter moeten aanvoelen en na 8 weken zouden lijntjes en fijne rimpels minder zichtbaar moeten zijn. Zo lang smeer ik er nog niet mee, maar ik merk dus wel al echt verbetering aan mijn huid. Roodheid heb ik gelukkig geen last van gehad, maar mijn huid is ook al heel wat gewend. Ik raad dit product echt aan, want het is echt een topper!

Geheel goedkoop is de nieuwe Clinique Smart Night Clinical niet. Een tube van 30 ml. kost €90,-. Hiermee is het wel een goede investering in je huid, want zeg nu eerlijk…je huid is een weerspiegeling van jezelf. Niet voor niks zeggen we: je zit lekker in je vel 😉

Clinique Smart Night Clinical is vanaf nu te koop bij Ici Paris XL en andere Clinique verkooppunten. Online kun je het o.a. bestellen op Iciparisxl.nl.

Kan jouw huid ook wel een verzorgingsboost gebruiken?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten