Collistar Attivi Puri Salicylic Acid

Collistar Attivi Puri Salicylic Acid

Ben je op zoek naar een doeltreffende huidverzorging welke huidimperfecties vermindert? Dan moet je deze review zeker lezen, want vandaag ga ik het hebben over Collistar Attivi Puri Salicylic Acid. Deze lijn is ideaal voor huidjes met oneffenheden, zoals die van mij. Ik ben dan ook echt de ultieme testpersoon voor deze producten en deel er vandaag alles over.

Collistar Attivi Puri Salicylic Acid

De Collistar Attivi Puri Salicylic Acid lijn is speciaal ontwikkeld voor de huid die soms wat onzuiver kan zijn. Mijn huid tikt deze box echt aan, want wanneer ik niet goed genoeg reinig, geen goede verzorging gebruik en niet op bepaalde voeding let weet ik dat ik puistjes kan krijgen. Niet fijn, maar gelukkig is er iets aan te doen. Zo moet ik bijvoorbeeld letten op mijn zuiveliname en moet ik het eten van vlees beperken. Ook werken met goede producten draagt bij aan een mooie huid.

Collistar Attivi Puri Salicylic Acid Lotion

Voor het beginnen met de producten uit deze lijn moet je eerst je huid goed reinigen. Vervolgens kun je de lotion gebruiken. Deze bevat salicylzuur voor een zuiverende werking. Op die manier worden onzuiverheden tot een minimum beperkt voor een mooie effen teint. Ook zit er niacinamide in, een stof dat helpt de werking van salicylzuur te versterken. Poriën worden tevens minder zichtbaar en de teint ziet er stralender uit. De lotion is geschikt voor alle huidtypes en kan zowel in de ochtend als avond gebruikt worden. Je brengt het aan met een wattenschijfje op een gereinigde huid. De lotion is vrij van siliconen, alcohol, kleurstoffen en parfum. Het is vegan en komt in een flacon van 100 ml. die €20,- kost.

Collistar Attivi Puri Salicylic Acid druppels

Daarna gebruik je deze druppels. Ik zie het als een soort serum, want het geeft echt een boost aan je huid. Ook deze druppels bevatten salicylzuur en zuiveren de huid. Toegevoegd zit dit keer barnsteenzuur, dat een antibacteriële en antioxidante werking heeft. Het reguleert de talgproductie en voorkomt de opbouw van talg in de poriën. Precies dit is een probleem bij mijn huid, dus heel blij hiermee! Het product komt in een flesje met pipet waardoor je het ook echt druppelsgewijs kunt aanbrengen. Gebruik het in de ochtend en avond op een schone huid en breng aan voor het aanbrengen van je crème. Je kunt het lekker inmasseren en goed laten intrekken. Ook dit product is vrij van alcohol, siliconen, kleurstoffen en parfum. Het is vegan en komt in een flacon van 30 ml. voor €47,-.

Collistar Attivi Puri Salicylic Acid crème

Tot slot zit er nog een crème in deze lijn. Hij is lekker licht en olievrij (dit laatste moet ook wel, anders verstoppen poriën) en zuivert de huid, kalmeert en matteert. Het is verrijkt met salicylzuur en niacinamide en verkleint de poriën, reguleert de talgproductie en versterkt de huidbarrière. Ook zit er betaïne in deze crème, een plantaardige suiker die irritatie verlicht en de huid beschermt tegen ontstekingen. De crème kun je zowel in de ochtend als avond aanbrengen, smeert heel fijn en trekt goed in. Hij is vrij van siliconen, alcohol, kleurstoffen en parfumallergenen. Hij is vegan en komt in een fijne pot van 50 ml. voor €47,-.

Ik ben in ieder geval erg blij met deze lijn, want hij is me op het lijf geschreven! Alle producten zijn online verkrijgbaar bij o.a. Collistar.com en bij de bekende Collistar verkooppunten.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten