Collistar Precious Body Scrub & Body Oil

Collistar Precious

Bodyscrubs en oliën, het is heerlijk luxe als je het mij vraagt. Collistar lanceerde onlangs twee nieuwerds, namelijk de Collistar Precious Body Scrub & Body Oil. Ik kan je alvast verklappen dat ik er totaal verliefd op ben, maar dat neemt niet weg dat je deze review van beide items toch nog even moet lezen 😉

Collistar Precious Body Scrub

Een bodyscrub gebruik ik heel graag. Waarom? Het zorgt ervoor dat je huid nog net wat meer gereinigd wordt en dode huidcellen verwijderen. Dat voorkomt een doffe huid en het maakt je huid heerlijk zacht en mooi. Nu in de winter is dat meer voor jezelf en het gevoel, maar in de zomer is dat natuurlijk een must voor als je wilt zonnen! Collistar komt nu met de nieuwe Collistar Precious Body Scrub. Het is een milde scrub die je huid ontdoet van dode huidcellen en haar weer stralend en zacht maakt. Door de olie die erin zit wordt je huid heerlijk zacht. Na het afdrogen merk je dit meteen al, echt heerlijk!

Wat mij verder opvalt aan dit fijne product is dat de scrubkorrels niet te groot zijn. Ze geven geen schurende werking (want dat kan je huid beschadigen), maar juist een lekker ontspannen gevoel. Masseer het dan ook lekker in en geniet even van dit momentje. De heerlijke frisse en tevens warme geur stimuleert dit ontspannen gevoel. Ik vind de geur wat zomers aan doen en vind het echt heel erg lekker ruiken!

De scrub komt in een handige grote tube met een inhoud van 250 ml. Daar kun je wel even mee vooruit! Een tube voor scrubs vind ik overigens altijd heel erg prettig. Met van die potten moet je namelijk steeds met je vingers in die pot en dat werkt niet geheel makkelijk en hygiënisch. Hiermee druk je het er zo uit en kun je makkelijk doseren. Een tube van 250 ml. kost rond de €28,-.


Collistar Precious Body Oil

Naast de scrub lanceert het merk ook nog een olie in deze lijn. De olie werk uitermate verzorgend en het voorziet je huid van de nodige hydratatie en zachtheid. Een olie is normaal gesproken wat rijker dan een bodylotion en laat je huid daardoor ook vaker zachter aanvoelen. Soms kan een olie wat vet zijn en persoonlijk vind ik dat niet zo prettig. Gelukkig is deze dat niet!

De olie is wat textuur betreft vrij vloeibaar en niet dik. Hij smeert heel fijn en zelf masseer ik hem altijd in. Ook dat is weer een genietmomentje en het zorgt ervoor dat je huid het product beter op kan nemen. Eenmaal ingetrokken blijft er een ultra zachte huid achter zonder ook maar een vettig laagje te hebben. Ideaal!!

Ook deze olie ruikt weer heerlijk zacht en verzorgend. Het lijkt als een subtiel parfum, heel fijn! De olie komt in een grote flacon van 150 ml. De opening is gewoon een gaatje, dus je moet even opletten met aanbrengen. Zelf had ik een pompje fijner gevonden, want dat werkt net wat beter. De Collistar Precious Body Oil kost rond de €25,-.

Beide Collistar producten vind ik echt heerlijk! Ik gebruik ze ontzettend graag en kan het dus ook zeker aanraden! Je shopt beide producten o.a. bij Douglas of bestelt ze online op www.douglas.nl. Daar hebben ze geregeld leuke kortingen lopen, waardoor je wat goedkoper uit bent 😉

Smeer jij liever met een bodylotion of een olie?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Eén gedachte over “Collistar Precious Body Scrub & Body Oil”

  1. Ik gebruik meestal een spatel om scrub uit een pot te halen. Hopelijk krijg je alles goed uit de tube? Ik heb deze nog nooit gebruikt maar het lijken mij heel fijne producten. Ik wil ze graag wel eens in de toekomt uitproberen. Heel interessant dus!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten