Collistar Pure Actives Hyaluron Acid

Collistar Pure Actives Hyaluron Acid

Hyaluronzuur…het is de helpende hand in de beautywereld als het gaat om hydratatie. Nu we richting het gure najaar gaan, waarin onze huid al sneller uitdroogt, hebben we zeker wat hydratatie nodig. Vandaag laat ik je dan ook de Collistar Pure Actives Hyaluron Acid zien.

Collistar Pure Actives Hyaluron Acid

Collistar Pure Actives Hyaluron Acid kun je zien als een soort booster dat je gebruikt voordat je jouw reguliere dagverzorging aanbrengt. De booster heeft krachtige werkstoffen en zorgt er tevens voor dat de producten die je erna gebruikt nog beter hun werk kunnen doen. Deze booster bevat een hoge concentratie hyaluronzuur, dat een essentieel rol speelt in de optimale vochtbalans van het huidweefsel. Het bindt als het ware de huidcellen, waardoor je huid stevig en glad wordt en blijft.

De booster bevat drie soorten moleculengewicht die binnen de gehele huidstructuur actief zijn. Het gewicht van de molecule bepaalt hoe diep het in de huid kan doordringen. Een laag gewicht betekent bij dit product diepgaande hydratatie en het stimuleren van het huidcelmetabolisme, het medium gewicht werkt hydraterend en geeft een anti-rimpeleffect. Het hoge gewicht werkt ook hydraterend en liftend op het huidoppervlak.

Je brengt Collistar Pure Actives Hyaluron Acid aan op een gereinigde huid in masserende bewegingen. Dit kan zowel in de ochtend als avond. Smeer erna pas je dag- of nachtverzorging. Een trekkerige huid wordt lekker soepel en veerkrachtig en tekenen van uitdroging verdwijnen. Dit laatste merkte ik heel erg, want ik had bepaalde plekjes bij mijn ogen die heel droog waren. Na een tijdje dit product gebruikt te hebben ging dat weg. Tevens worden kleine expressielijntjes minder zichtbaar, maar hierover kan ik niet oordelen omdat ik te weinig lijntjes heb :-).

Collistar Pure Actives Hyaluron Acid behoort tot de Pure Actives lijn. Dit zijn allemaal boosters met andere eigenschappen en verschillende ingrediënten. Sinds kort is er ook een nieuwe booster bijgekomen, waarvan je binnenkort de review op de blog leest. Dit is in ieder geval echt een aanrader voor de herfst en een fijne extra stap in je huidverzorging. Geheel goedkoop is hij niet, maar bedenk je dat je er lang mee doet. Je brengt namelijk enkele drupjes per toepassing aan. Een flacon van 30 ml. kost €45,55 en is o.a. verkrijgbaar bij Douglas.nl.

Heeft jouw huid ook hydratatie nodig in deze periode van het jaar?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten