Collistar Pure Actives Vitamin C

Collistar Pure Actives Vitamin C

Pas geleden schreef ik al een review over de Collistar Pure Actives Hyaluron Acid. Dit keer is het de beurt aan de vitamine C variant. Deze Collistar Pure Actives Vitamin C is namelijk gloednieuw en ideaal voor het najaar. Wat vitamine C voor jouw huid doet en welke producten er in deze lijn zitten lees je hier. 

De nieuwe Collistar Pure Actives Vitamin C lijn bestaat uit twee producten: de drops en de crème. De drops kun je zien als een booster, een soort serum. Beide producten kun je fijn met elkaar combineren en dat is top, want zo haal je er alles uit wat erin zit. 

Vitamine C is fijn om in deze tijd van het jaar te gebruiken, want het beschermt de huid en hydrateert. Onze huid kan nu vrij snel uitdrogen doordat we de centrale verwarming weer aanzetten. Het gure weer daarbij zorgt voor schrale huidjes die kunnen gaan irriteren. Om dat te voorkomen is hydratatie in je huidverzorging uitermate belangrijk. Een bijkomend voordeel is dat deze producten je een mooie natuurlijke glow geven, iets wat we allemaal wel willen toch?

Collistar Pure Actives Vitamin C Booster

Boosters als dit gebruik ik altijd heel graag. Waarom? Ze zijn makkelijk toepasbaar in elke beauty routine en geven je huid echt een boost. Echt veel meer tijd kost het niet, want je hebt het zo aangebracht. Deze booster bevat een concentraat met antioxidanten voor een heldere en zuurstofrijke huid. De formule bevat enkel pure en actieve ingrediënten voor een optimaal resultaat. De toegevoegde vitamine C laat de huid stralen en beschermt tegen invloeden van buitenaf. 

Mocht het je nog niet zijn opgevallen, Collistar heeft sinds kort een nieuwe uitstraling. Ze hebben een vernieuwd logo en de verpakkingen zien er strak en clean uit. De luxe uitstraling is er nog steeds, maar waar dat eerder bereikt werd door het gebruik van goud zit hem dit nu in de eenvoud en strakheid. De booster komt in een glazen flacon van 30 ml. en bevat een handig pipetje. Hiermee kun je het product heel makkelijk doseren en aanbrengen. Ik gebruik meestel één pompje dat genoeg is voor het gezicht, hals en decolleté. 

De textuur is namelijk erg vloeibaar. Je kunt het zien als een soort water, maar dan iets dikker. Hierdoor smeert het zich heel goed uit over de huid en bijkomend voordeel is dat het razendsnel intrekt. Je voelt helemaal niet dat je het draagt. De booster breng je aan op een gereinigde huid, voordat je andere huidverzorging aanbrengt. Een flacon van 30 ml. kost €43,99.


Collistar Pure Actives Vitamin C Crème

Om na de booster te gebruiken is er de Collistar Pure Actives Vitamin C crème. Deze beschermt de huid, hydrateert en revitaliseert. Hij is de perfecte bondgenoot van de booster en samen zorgen voor een topresultaat.

De crème komt in een potje, dat ook weer de nieuwe uitstraling van het merk meedraagt. Mooi vind ik, het ziet er heel clean uit! De luxe straalt eraf. Het potje is van glas, dus let wel even op dat het niet over de vloer gaat.

De textuur van de crème is prima. Hij is niet te dik en niet te dun en smeert onwijs fijn en zacht op de huid. Je brengt hem na de booster aan op het gezicht, hals en decolleté en ook dit is vrij snel ingetrokken. Je kunt deze crème (en de booster trouwens ook) zowel in de ochtend als in de avond aanbrengen. Het resultaat is een mooie en frisse huid, dag na dag. De crème heeft een inhoud van 50 ml. en kost €43,99.

Beide producten zijn geschikt voor alle huidtypen, zelfs de gevoelige huid. Vanaf 20 jaar kun je al beginnen met smeren, want zo stel je bepaalde huidproblemen en -veroudering uit en versterk je de natuurlijke glow van je huid. De producten zijn verkrijgbaar op Collistar.com en zijn echte aanraders voor de herfst! 

Smeer jij een bepaalde huidverzorging in dit seizoen?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten