Conferentiehotel De Ruwenberg voor jouw conferentie

Conferentiehotel De Ruwenberg voor jouw conferentie

Moet je voor jouw werk wel eens een conferentie organiseren? Of misschien wel voor jouw bedrijf? Een conferentie organiseren begint natuurlijk bij het zoeken van de juiste locatie. Voor een meerdaagse conferentie is een conferentiehotel het meest ideaal. Dan kunnen je bezoekers op locatie overnachten in plaats van hun eigen plek in de buurt van de conferentie moeten zoeken. Je kunt zo’n conferentie houden in De Ruwenberg in Den Bosch. Hier kun je gebruik maken van meerdere vergaderzalen, de ruim opgezette buitenruimte en de kamers om in te verblijven. Je hebt alles voor je conferentie op hetzelfde landgoed. 

Mogelijkheden bij De Ruwenberg

Het conferentiehotel bevindt zich op een landgoed. Op dat landgoed heb je alles wat je nodig hebt voor je conferentie en om je bezoekers of deelnemers een overnachting te bieden. Je kunt een deel van het hotel of het volledige hotel boeken voor je meerdaagse conferentie. Er zijn verschillende kamers die gegroepeerd zijn per vleugel. Zo kun je een heel team of heel bedrijf in dezelfde vleugel laten overnachten. De volgende dag hoeven de mensen nooit lang onderweg te zijn naar de geplande activiteiten en evenementen van de conferentie. 

Vergaderzalen

Niet alleen wat betreft overnachting zit je bij De Ruwenberg goed. Er zijn heel wat verschillende vergaderzalen en ruimtes die je kunt gebruiken voor vergaderingen en evenementen tijdens je conferentie. De ruimtes zijn geschikt voor verschillende groepsgroottes en zijn allemaal voorzien van de nodige voorzieningen voor vergaderingen. Daarbij is ook nagedacht over het inbellen en het voeren van hybride vergaderingen. De ruimtes zijn dus geschikt voor de norm van vandaag de dag, waar hybride werken ook normaal is. 

Buitenruimte

De buitenruimte biedt zelfs mogelijkheden. Hoe lekker is het als je tijdens je conferentie op een mooi landgoed ook kunt genieten van dat landgoed. Je kunt natuurlijk buiten lunchen, maar ook evenementen kunnen buiten gepland worden. Zelfs vergaderingen met de nodige aansluitingen kun je buiten voeren. Zo kun je tijdens de conferentie genieten van de buitenlucht, de zon, het landgoed en wat de activiteit je te bieden heeft. Dat maakt De Ruwenberg zo’n goede locatie. 

Bereikbaarheid

Het conferentiehotel is goed bereikbaar met de auto en op het landgoed is ook ruim voldoende ruimte voor alle auto’s. Ook elektrische auto’s kunnen op de parkeerplaats opladen. Zo wordt aan ieders behoefte voldaan. Vanaf Schiphol of vliegveld Eindhoven is het goed aan te reizen naar het conferentiehotel in Den Bosch. Ook internationale conferenties kunnen hier dus perfect terecht. Het grote voordeel is dat je niet van het terrein af hoeft voor de activiteiten en overnachtingen. Zeker voor internationale bezoekers is dat wel zo prettig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten