Dames, wat zit er in jullie vakantiekoffer?

Als de zomervakantie voor de deur staat, wordt het ook tijd om na te gaan denken over wat er allemaal mee moet in de koffer. Qua kleding, ook vooral, want dat is toch vooral waar we onze vakantiekoffers mee vullen. Welke kledingstukken mogen er absoluut niet in je vakantiekoffer ontbreken wanneer je op zonvakantie gaat?

Wat draag je naar het strand?

Laten we beginnen met iets heel belangrijks wanneer je op zonvakantie gaat: je outfit die je naar het strand wilt gaan dragen. Het fijne is dat deze doorgaans weinig ruimte in beslag neemt in je koffer. Of je nu voor een bikini of een badpak kiest, je kunt ze allebei makkelijk ergens in een hoekje van je vakantiekoffer erbij proppen. Zal het misschien daarom zijn dat de meeste vrouwen het niet bij één stuk laten? Niet zelden nemen we twee, drie, vier of zelfs nog meer stuks badkleding mee op vakantie. En waarom ook niet. Een beetje afwisseling is leuk, en om de ruimte hoef je het niet te laten.

Denk ook aan iets dat je over je badkleding heen kunt dragen, zodat je niet helemaal onbedekt naar het strand hoeft te lopen of op het terras van een strandtentje hoeft te zitten. Een leuke omslagdoek of strandtuniek bijvoorbeeld.

Iets om het land in te ontdekken

Ben je van plan om tijdens je zonvakantie niet alleen op het strand te gaan liggen, maar wil je ook het land nog een beetje ontdekken? Lokale marktjes af, of op excursie? Zorg dan dat je ook daar geschikte kleding voor inpakt in je vakantiekoffer. Afhankelijk van wat je gaat doen kunnen dat zomerjurkjes zijn, of juist een shirt en broek. Denk ook aan dunne kleding die je huid wel kan bedekken, als je verwacht lang buiten in de brandende zon te zijn. Ook een hoed of pet om je gezicht en ogen een beetje uit de zon te houden is zeker geen overbodige luxe. Ben je van plan aardig wat te gaan lopen, zorg dan ook voor schoenen waarop je dat kan. Je slippertjes die je naar het strand draagt zijn vaak wat minder geschikt om uren op rond te stappen.

Leuke kleding voor in de avond

Ga je graag uit eten, of ben je van plan ook het plaatselijke nachtleven te gaan ontdekken? Dan neem je daar natuurlijk ook de juiste outfits voor mee. Dat kan redelijk casual zijn, als je niet van plan bent heel chique gelegenheden op te zoeken, maar iets meer gekleeds inpakken kan ook handig zijn, voor het geval je met een dresscode te maken krijgt.

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten