Darphin 8-Flower Golden Nectar

Darphin 8-Flower Golden Nectar

Een luxe gezichtsolie die je huid op en top verzorging geeft en verjongt…dat doet de nieuwe Darphin 8-Flower Golden Nectar. Deze olie is superluxe, want hij bevat echt goud! Ik kreeg hem om te reviewen en was er ontzettend benieuwd naar.

Darphin 8-Flower Golden Nectar

De formule van de nieuwe Darphin 8-Flower Golden Nectar bestaat uit een mix van 8 bloemen van over de hele wereld: immortelle, ylang ylang, patchouli, neroli, roos, lavendel, jasmijn en iris. Om het heel erg luxe te maken zit er 24k goud in. Dit in de vorm van gouddeeltjes die je door de olie heen ziet. Tevens bevat de formule nog salicylzuur dat zorgt voor een mooie en stralende huid.

De olie is lichtgewicht en helpt de huid te voeden met duindoornolie, dat rijk is aan omega 3 en 6. De olie is ontzettend zacht en hydrateerd meteen de huid, waardoor deze er een stuk frisser uit ziet. Fijne droogtelijntjes zijn op die manier meteen een stuk minder zichtbaar. De olie bevat daarbij ook nog eens meer dan 20 botanische en essentiële oliën die zorgen voor een jeugdige uitstraling. Dat maakt ook dat de olie heerlijk ruikt.

De verpakking is super en heel eenvoudig. De kegelvormige flacon is van glas en ziet er door zijn eenvoud luxe uit. Het heeft een pipetje en bij een olie werkt dat ook het prettigst. Zo kun je namelijk heel gedoseerd werken en verlies je weinig product. Fijn, want deze Darphin 8-Flower Golden Nectar is erg kostbaar.

Het product is zowel in de ochtend als de avond te gebruiken. Schud even goed voor gebruik, zodat de gouden flakes zich door de olie gaan mengen. Je brengt het product aan na je serum en voor je dag- of nachtcrème. Doe een paar druppeltjes in je handen en masseer dit over je gezicht. Het trekt niet geheel in, maar laat een zacht laagje achter op je huid. Is je huid vet? Dan heb je waarschijnlijk teveel van het product gebruikt.

Zoals ik al zei is deze Darphin 8-Flower Golden Nectar erg kostbaar. Een flacon heeft een inhoud van 30 ml. en kost €150,-. Niet geheel goedkoop dus, maar er zit dan ook echt goud is en dat betaal je. Goed om te weten is dat de formule vrij is van parabenen, ftalaten, minerale oliën en formaldehyde. De nectar is verkrijgbaar bij de geselecteerde verkooppunten en online te bestellen op www.darphin.eu.

Gebruik jij wel eens een gezichtsolie?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Eén gedachte over “Darphin 8-Flower Golden Nectar”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten