Davines WE STAND/for regeneration Shampoo & Douchegel

Davines WE STAND/for regeneration Shampoo & Douchegel

Davines lanceert zijn eerste sociaal-ecologische initiatief “We Sustain Beauty”. Deze beweging zet zich in voor het klimaat en doet dit door de biodiversiteit en de regeneratieve biologische landbouw wereldwijd te stimuleren. Naast deze mooie statement hebben ze er ook een product bij gelanceerd: Davines WE STAND/for regeneration Shampoo & Douchegel. Hiermee wilt het merk de salons en klanten overal ter wereld inspireren met hun statement. Ik laat hem je vandaag uitgebreid zien.

Davines WE STAND/for regeneration

We Sustain Beauty is een label van het fijne merk Davines. Het belichaamt alle waarden en grootste milieu-ambities van Davines voor de toekomst en bouwt verder op duurzaamheid. Davines zet zich in voor sociaal-ecologische initiatieven. Daarom zal het merk in totaal €50.000 doneren aan twee organisaties die regeneratieve biologische landbouw en een grotere biodiversiteit steunen. Met de nieuwe shampoo & douchegel wilt het merk nog meer hun waarden en doelen kenbaar maken. Dat doen ze overigens top!

Davines WE STAND/for regeneration Shampoo & Douchegel

De nieuwe Davines WE STAND/for regeneration Shampoo & Douchegel bevat ingrediënten van regeneratieve biologische landbouw als van Slow Food Presidia, de twee organisaties waaraan ze doneren. Het product staat symbool voor de inspanningen van het merk om de wereld te veranderen en de mensen bewust te maken van regeneratieve biologische landbouw in de schoonheidsbranche en daarbuiten. Door voor specifieke ingrediënten te kiezen willen ze de biodiversiteit helpen beschermen. Het merk doet dit door o.a. kleine producenten te steunen die met inheemse planten kweken die met uitsterven zijn bedreigd. Denk bijvoorbeeld aan het extract van groene anijs. Dit is rijk aan suiker en koolhydraten dat extra hydratatie geeft. Draf van Barbera-druiven zijn rijk aan wijnsteekzuur, dat helpt om een gladde huid en glanzend en gehydrateerd haar te krijgen. De douchegel en shampoo zorgt dus voor een schone en zachte huid en heel fijn glanzend haar. En dat alles ook nog eens voor een goed doel!

Het product kan dus zowel voor de huid als het haar gebruikt worden. De textuur is heel mild, dus vrijwel iedereen kan het gebruiken. Het product heeft een mild geurtje, ik hou daar wel van. Het maakt mijn huid goed schoon en mijn haren heerlijk zacht. Fijn is dat de shampoo goed te verdelen is door het haar en het ook nog eens heel goed uitspoelt. Blij mee!

De nieuwe Davines WE STAND/for regeneration Shampoo & Douchegel is verkrijgbaar via de Davines salons en online. Een flacon heeft een inhoud van … ml. en kost €19,90. Ook dit product is, net als alle andere producten van het merk, vegan. Ook is de verpakking plastic-neutraal.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten