De 5 leukste accessoires voor jouw smartphone

de leukste 5 smartphone accessoires

Tegenwoordig zijn we allemaal met onze smartphone onlosmakelijk verbonden. We kunnen er niet meer zonder en zelfs velen van ons lijken al een verslaving te hebben. Als je er geen last van hebt, prima natuurlijk, maar soms is het ook verstandig om jouw smartphone even aan de kant te leggen. Omdat bij een smartphone ook leuke accessoires horen geven wij je een lijstje met de 5 leukste!

1. Smartphone hoesje

Bij een smartphone is een telefoonhoesje altijd aan te raden. Het beschermt je telefoon tegen vallen en krasjes en natuurlijk staat het ook veel leuker. Smartphonehoesjes komen er in allerlei soorten kleuren, met en zonder prints, en zijn voor allerlei soorten smartphones verkrijgbaar. Zo kun je fijn mixen en matchen met jouw outfit!

2. Telefoonkoordje

Tegenwoordig verkopen ze ook telefoonkoordjes. Deze kun je aan bepaalde telefoonhoesjes vastmaken, waardoor je jouw smartphone om je nek bij je kunt dragen. Dit vind ik met name heel handig wanneer het niet zo verstandig is om je telefoon in je broekzak te stoppen, bijvoorbeeld in een drukke winkelstraat of in een pretpark. Het koordje hang je schuin om en je hebt je telefoon zo voor het grijpen, terwijl niemand hem je kan afpakken.

3. Draadloos oplaadstation

Iets dat ik afgelopen winter kocht en heel handig vind is een draadloos oplaadstation. Dit station steek je in de stroom en wanneer je jouw telefoon erop legt laadt hij automatisch op. Ik heb dit station in een uitgebreide versie gekocht, waarmee ik ook mijn Apple oortjes en Apple Watch kan opladen. Zo zit je niet met veel verschillende snoeren. Let wel op…niet elke telefoon is hiervoor geschikt. De nieuwe modellen overigens bijna allemaal wel, maar check dit voor de zekerheid wanneer je er eentje wilt kopen. Ik vind deze draadloze oplader ideaal!

4. Screenprotector

Je kent het vast wel, je hebt net een nieuwe smartphone en er zit al een kras op het scherm. Zo zonde natuurlijk! Een scherm kun je wel laten vervangen, maar is relatief vrij kostbaar. Beter kun je kiezen voor een screenprotector of camera protectors. Wanneer je deze goed aanbrengt zie je hier niets van en bescherm je jouw scherm tegen krasjes.

5. Powerbank

Tijdens onze reis naar Disney zag ik het heel veel; mensen met een powerbank op zak. Wanneer je een hele dag weg bent en dan ook nog eens vaak jouw smartphone gebruikt kan het zijn dat hij aan het einde van de middag al bijna leeg is. Om een compleet lege batterij te voorkomen kun je een powerbank meenemen. Hiermee kun je overal jouw telefoon opladen, dus ook onderweg. Ideaal, want zo heb je altijd een extra batterij bij je!

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten