De 5 leukste en origineelste kraamcadeaus!

kraamcadeaus

Een kraamcadeau, uit ervaring weet ik dat het heel bijzonder is. Het is niet zomaar een cadeautje om te krijgen, maar echt iets dat een speciaal plekje in je hart krijgt. Bij mij althans, want ik weet nog van bijna iedereen welk kraamcadeau ze gaven en de hele speciale heb ik dan ook bewaard. Ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Ik zet vandaag de 5 leukste en origineelste kraamcadeaus voor jou op een rij!

1. Slaapzakje met naam

Tegenwoordig heb je keuze uit de meest mooie slaapzakjes. Waar het vroeger enkel ging om comfort draait het nu ook om het uiterlijk. Mooie stofjes in mooie kleuren doen het immers beter op de babykamer. Wist je dat je ook een slaapzak voor je baby kunt laten maken met de naam erop? Heel persoonlijk en oh zo tof om te geven als kraamcadeau. Je hebt er waar de namen op worden gedrukt, maar ook wat luxer met borduursels.

2. Geboortekistje

In een geboortekistje bewaar je alles van rondom de geboorte van je kindje. Heel leuk om een mooie kist te geven dus als cadeau. Laat hem ook weer maken met de naam erop of ga voor inspiratie zoeken in het geboortekaartje. Een kistje als dit blijft bij de ontvanger altijd een speciaal plekje houden en gaat tevens gevuld worden met mooie herinneringen.

3. Naamlampje

Ben je heel creatief? Dan kun je dit ook zelf maken: een naamlampje. Mocht je niet zo creatief zijn is dat ook geen probleem, want er zijn genoeg naamlampjes te koop. Laat het uitzagen of uitlaseren in mooie ontwerpen. Let wel op dat het bij het kamertje van de toekomstige baby past! Het zou namelijk erg zonde zijn als het niet mooi matcht en het daarom niet gebruikt wordt.

4. Mokken voor papa en mama

Een mok voor papa en mama is ook erg leuk om te geven als kraamcadeau. Je kunt mokken laten bedrukken met allerlei dingen, zoals foto’s, quotes of namen. Ga voor een leuke quote om de kersverse papa en mama op te beuren of een lach op het gezicht te toveren. Zullen ze af en toe nodig hebben tijdens de slapeloze nachten 😉

5. Voorleesboekje met naam

Voorlezen is voor kleintjes al erg belangrijk. Op die manier leren ze klanken en breiden ze hun woordenschat uit. Ook al kan je kindje nog niet praten is elke dag voorlezen een must. Hoe leuk is het dan om dat te doen in een voorleesboekje met hun eigen naam erin? Je kunt boekjes laten maken met de naam van het kindje als hoofdpersoon. Als ze eenmaal wat groter zijn en ze het beginnen te snappen is dat hartstikke leuk!

Welk kraamcadeaus zou jij graag geven aan een toekomstige moeder of vader?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten