De 5 leukste kinderkleding trends van dit moment!

kinderkleding

Ik had nooit gedacht zoveel om leuke kinderkleding te geven dan dat ik nu doe. Altijd probeer ik er dan ook voor te zorgen dat de kids er top uitzien met hun kleding en ik vind het hierbij niet erg om wat meer uit te geven. Ook in de wereld van kinderkleding zijn er trends, waarvan ik er hier de 5 leukste met je deel!

Zacht, zachter, zachtsss

Zowel voor jongens als meiden is de trend van teddy heerlijk! Ook andere zachte stoffen doen het heel goed voor kinderen, zoals velvet. Like Flo past dit bijvoorbeeld veel toe en leuk dat het is!! Niet alleen is het lekker aaibaar en gezellig, ook zijn deze kledingstukken vaak lekker warm. Beide kids hier hebben al leuke teddy items in hun kast/kapstok hangen!


We are animals

Nog steeds is de animal print hot. Zowel voor volwassenen als voor kinderen. Ik vind het zelf een hele leuke trend en Benthe net zo. Als we gaan winkelen kiest mevrouw altijd dit printje uit, wat resulteert in een kast vol animal print. Gelukkig hebben we nog veel andere leuke items om het mee te combineren. Je combineert het overigens altijd heel goed met neutraal zwart!


Colourful rainbow

Kinderen en kleur, uiteraard is dit een goede combinatie. Ook wat kinderkleding betreft, want tegenwoordig mag het lekker kleurrijk zijn. Je kunt ook alle kleuren met elkaar combineren, iets dat vroeger echt uit den boze was. Trek ze aan wat je leuk vindt en combineer alles met elkaar!


Tough guys

Voor jongens vind ik de stoere trend heel leuk. Brody heeft bijna altijd wat stoerdere kleertjes aan en persoonlijk vind ik dat heel goed bij hem passen. Anderen ook trouwens! Brody is echt een jongens jongen die nergens bang voor is en vol kattenkwaad zit, dus lekkere stoere kleertjes maken hem wel een meneertje 😉


Earthy vibes

Heel mooi vind ik zelf de aardse kleuren. Zowel voor meisjes als voor jongens zijn dit hele fijne en neutrale kleuren. Sommige momenten zou ik er de kast vol mee willen hebben hangen, maar altijd dezelfde kleur is ook zo saai. Zorg voor een paar leuke setjes met mooie aardse kleuren zoals roestbruin, bruin, beige etc.

Welke kinderkleding trend vind jij momenteel het leukst?

– samenwerking –

Eén gedachte over “De 5 leukste kinderkleding trends van dit moment!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten