De 5 leukste Vaderdagcadeaus + winactie!

Nog even en dan is het Vaderdag. Hoewel ik vaak over vrouwenonderwerpen schrijf wil ik de man ook zo af en toe aan bod laten komen. We moeten ze namelijk niet vergeten 😉 Heb jij al een mooi cadeau voor je vader gescoord? Of heb je dit jaar geen inspiratie? In dit artikel zet ik de leukste en mooiste 5 Vaderdagcadeaus op een rijtje.

1. Sokken en een geurtje

Zoek je een leuk en toegankelijk cadeautje, dan zijn sokken en een geurtje altijd een goede keuze. Bij Hemdvoorhem.nl shop je de leukste Vaderdagcadeaus, waaronder leuke setjes met daarin een geurtje (zoals Jean Paul Gaultier) met een paar sokken erbij. Zo heb je een combinatie van verschillende cadeautjes en het leuke is dat het mooi verpakt is in een setje. Het heeft dus een hoog geef gehalte!

2. Trim it to win it

Heeft jouw vader een baard(je)? Dan is deze BaBylissMEN Super-X Metal Series draadloze multitrimmer iets voor hem. Deze tool zorgt voor moeiteloos draadloos groomen en kan gebruikt worden voor zowel het gezicht als het lichaam en het hoofdhaar. Het is een 15 in 1 waarmee je alle kanten uit kunt. Papa heeft dus verder niets meer nodig behalve deze trimmer. Daarbij is de tool van supermooie kwaliteit en heeft het een robuuste metalen behuizing. Stoer voor paps!

3. Drankje doen

Voor de vaders die graag een drankje drinken kun je natuurlijk een leuk pakketje maken. Ik vind het altijd het leukste om dit zelf samen te stellen, want op die manier weet je zeker dat elk gekozen drankje goed bij de ontvanger past. Doe er meteen een mooi glas bij en klaar is je pakketje!

4. Spelletje

Wanneer spelletjes een belangrijke bron van vermaak zijn binnen jouw familie is het geven van een luxe spel natuurlijk leuk voor Vaderdag. Bij Labo Noir in Bussum hebben ze naast allerlei luxe niche geuren ook hele mooie en luxe bordspellen. Deze koop je overigens bijna nergens anders, dus hier heb je zeker een mooi en uniek stuk mee te pakken. Wel even samenleggen, want deze spellen zijn uiteraard niet heel goedkoop.

5. Uitje

Ben je meer van de actie, dan is het geven van een leuk uitje een top idee. Ga bijvoorbeeld lekker samen touren op een Vespa, combineer het met een lekkere lunch of ga een vlucht in een luchtballon doen. Er is zoveel te bedenken, ook voor mannen, als het gaat om leuke uitjes. Zo heb ik jaren geleden mijn man ritjes in een Ferrari en Lamborghini cadeau gedaan. Hiermee heb je niet alleen een leuke dag, maar geef je ook een mooie herinnering.

Wil je een tof Vaderdag cadeau winnen voor jouw eigen vader? Check dan mijn Instagram en doe mee met de winactie, want ik geef twee pakketten weg!!

Hopelijk heb ik jullie kunnen inspireren met mooie Vaderdagcadeaus!

Wat geef jij jouw vader voor Vaderdag?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten