De allerleukste haarspeldjes koop je bij Mamayel!

Mamayel haarspeldjes

Ik weet nog heel goed toen wij hoorden dat ons eerste kindje een meisje werd. Zo spannend allemaal en oh zo leuk. Als moeder ben je altijd blij natuurlijk en is er geen voorkeur voor een jongen of een meisje. Het belangrijkste is dat het kindje gezond is. Toch is het als moeder heel leuk om een meisje te hebben, want je kunt er alle kanten mee uit en lekker freubelen. Denk aan kleertjes, jurkjes, haartjes etc. Daar komen ook haarspeldjes bij kijken (en veel!) en daarom laat ik jullie graag kennismaken met Mamayel!

Mamayel

Mamayel is opgericht door Mayella in december 2021, heel nieuw nog dus! Ze heeft twee kindjes waarvan o.a. een dochtertje dat ze graag leuk aankleed (zoals alle moeders dat eigenlijk wel doen). In haar zoektocht naar leuke haarspeldjes voor meisjes kwam ze altijd op hetzelfde uit: kleurrijk, printjes etc. Neutrale kleuren waren er vaak niet bij en ik als moeder kan dat beamen. Neutralen kleuren in haarspeldjes zijn heel moeilijk te vinden. Mayella besloot om zelf ermee aan de slag gegaan en zo is Mamayel geboren!

De haarspeldjes

De haarspeldjes op Mamayel kenmerken zich door de eenvoud. Denk aan neutrale kleuren die nu super modern zijn. Ze passen bij veel outfits, dus echt zoeken om te kunnen combineren hoef je hier niet mee. Sommige haarspeldjes verkoopt ze per stuk, anderen komen in setjes. Setje Caro bijvoorbeeld vind ik heel tof qua kleurtjes en doet het supergoed bij de kindermode trends van nu.

Anders dan anders

Voordat je denkt, dit is alweer een haarspeldjes webshop, heb je het mis. Mamayel verkoopt namelijk echt unieke speldjes. Ze zijn mooi, sophisticated en passen bij het hedendaagse modebeeld. Ook voor de kleintjes passen deze kleuren erg mooi. Leuk is dat er ook veel gebruik wordt gemaakt van verschillende materialen. Het is niet enkel een katoenen stofje, maar denk bijvoorbeeld ook aan leer met allerlei subtiele texturen. Supermooi en zeker niet iets van alledag. Mocht je nu op zoek zijn naar bepaalde kleurtjes of net een ander setje dat op de website staat, dan kun je ook een custom made setje laten maken. Superhandig natuurlijk!

Verschillende maten

Wanneer je kindje nog heel klein is passen de gewone speldjes vaak niet. Het eerste plukje wordt vastgezet met babyspeldjes. Dit zijn kleinere formaten die ideaal zijn voor baby’s. Naarmate je kindje groter wordt en dus ook hun haartjes voller worden is het tijd om een maatje hoger te gaan. Bij Mamayel kun je kiezen uit drie formaten en daar word ik blij van. Ze zijn hiermee ideaal voor zowel baby’s als kleuters en meiden!

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten