De Douglas Adventskalender make-up!

Douglas Adventskalender make-up

Adventskalenders, ik ben er serieus helemaal verliefd op. Momenteel heb ik er maar liefst 5 in huis en gaat het zo langzamerhand een dagtaak worden om elke dag de vakjes te openen. Of ik dat erg vind? Absoluut niet! Onlangs kreeg ik van Douglas de nieuwe adventskalenders toegestuurd, waarvan ik je vandaag de Douglas Adventskalender make-up laat zien.

Het uiterlijk van de Douglas Adventskalender make-up verschilt niet van vorig jaar. Leuk is het wel hoor, want het is een doosje dat je helemaal kunt uitklappen. Aan alle zijden zitten vakjes die je open kunt maken en waar dus elke dag een nieuwe verrassing in zit. De illustraties zijn supermooi en elke kant van de adventskalender laat een andere Europese hoofdstad zien. Zo staat Amsterdam afgebeeld, Rome, Berlijn en Parijs. Heerlijk, want van alle steden heb ik hele fijne herinneringen.

De kalender bevat 24 make-up items en accessoires om elke dag open te maken en de inhoud is erg verrassend en variërend. Uiteraard heb ik deze kalender al voor jullie opgemaakt om de inhoud te kunnen laten zien. Ik laat per 5 dagen de verrassingen zien!

Dag 1 t/m 5

Dag 1 t/m 5 bevatten fijne producten voor o.a. je nagels. Zo zit er een fijne nagel- en nagelriemolie in, een nagellak die je nagels een mooie natuurlijke glow geeft, een fijne satijnen liquid lipstick en bijpassende lipliner en de fijne dual-tip make-up staafjes. Deze laatste zijn superhandig wanneer je bijvoorbeeld een beetje mascara geknoeid hebt, want hiermee kun je het perfect en snel wegpoetsen.


Dag 6 t/m 10

In dag 6 zit een zwarte eyeliner, altijd goed! De dag erna tref je een puntenslijper aan die je hierbij ook nodig gaat hebben op termijn. De Creamy Eyeshadow Base is perfect voor het leggen van een mooie oogschaduwbasis. Hierdoor blijft je oogschaduw beter op zijn plek zitten. Met het fluffy watje kunnen je vingers op je gezicht leunen voor bijvoorbeeld het aanbrengen van een eyeliner en waarmee je make-up mooi blijft zitten. Tot slot kun je met de Eyeliner brush een mooie eyeliner aanbrengen!


Dag 11 t/m 15

Naarmate we meer richting Kerst gaan worden de cadeautjes ook steeds iets luxer lijkt het. De mooie basic oogschaduw geeft je oogleden een mooie en subtiele glans. Met het fijne potlood kun je je wenkies perfect bijwerken en die mascara jongens, die is super! Ik heb hem al een paar keer gebruikt en ben dan ook heel blij dat ik hem in de kalender tref. Verder zaten er in deze vakjes nog een mooie donkerpaarse nagellak en een fijn elastiekje.


Dag 16 t/m 20

Een beetje opvulling vormt het spiegeltje en de kleine applicator, maar dat mag de pret niet drukken want even verderop zit er een mooie lipliner met een vrij neutrale kleur. Deze kun je met veel lipsticks gebruiken. Ook matcht hij met de kleur van mijn lippen en kan ik er mijn lippen optisch wat mee vergroten. Topper dus. De Highlighter Stick komt in een mooie peach/gouden kleur en dat palette jongens…dat is super! Het is een variant uit de Mini Best of Colors lijn. Deze met groen, gouden en bruine tinten zijn heel mooi voor de feestdagen!


Dag 21 t/m 24

De laatste vakjes bevatten een mooie pastel nagellak. De kleur is leuk, maar echt passend bij de tijd van het jaar vind ik het niet. Heel fijn is de make-up spons, want hiermee breng je heel makkelijk en mooi natuurlijk een foundation aan. Er zit nog een tweede mascara in deze Douglas Adventskalender, namelijk de Exception Eyes. Ook deze is super! Tot slot zit er een fijne mini make-upremover towel in, welke ideaal is voor het verwijderen van je oogmake-up.


De vakjes zijn makkelijk open te maken. Je scheurt ze open op de stippellijn. Dat gezegd hebbende kreeg ik zelf de producten er soms wat lastig uit. Sommige dingen zaten vrij vast erin, maar met een pen wip je het er heel gemakkelijk uit.

De inhoud van deze adventskalender is leuk en vooral ook basic. Er zitten make-up tools in die heel handig zijn, maar sommige gebruik ik zelf niet zo snel. Heel mooi is het oogschaduwpalette en leuk zijn de nagellakjes. Alle producten zijn uiteraard van Douglas eigen merk. Deze Douglas Adventskalender make-up kost €32,99 en is verkrijgbaar bij een Douglas filiaal bij jou in de buurt en online te bestellen op Douglas.nl.

Zou jij deze adventskalender willen kopen?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten