De duurzame Nederlandse bikini’s van Silk & Beach

Silk & Beach

Ken jij het bikinimerk Silk & Beach al? Het is een Nederlands merk dat vrouwelijk stoer combineert met elegant design en hiermee mooie en duurzame bikini’s maakt. Ze hebben de perfecte pasvorm, waardoor je er de hele zomer stylish bijloopt en elke vrouw zich er goed in voelt. Ik vertel er vandaag wat meer over en laat mijn persoonlijke favorieten zien!

Silk & Beach

Silk & Beach is een Nederlands bikinimerk met internationale allure. Je ziet dat ook meteen, want het straalt klasse uit zonder saai of oudbollig te zijn. Sterker nog…de bikini’s zijn helemaal modern! Het merk is opgericht in Amsterdam en maakt gebruik van exclusieve duurzame materialen. Zo worden de Italiaanse stoffen, zoals jersey van de hoogste kwaliteit, duurzaam geproduceerd waarbij alleen energie opgewekt uit zon, wind of water wordt gebruikt. De juiste hoeveelheid stretch zorgt voor een flatterend effect en bij het ontwerpen van de bikini’s is veel aandacht besteed aan allerlei details om voor verschillende body shapes een mooie en verfijnde pasvorm te maken.

Wat ik heel fijn vind is dat de topjes en broekjes apart moeten worden besteld. Op die manier kun je namelijk maten combineren. Soms heb je een groter broekje nodig dan de top of andersom en met setjes geeft dat dikwijls problemen. Hiermee is dat probleem zo opgelost. Leuk ook is om verschillende kleuren en design te combineren. De collectie bestaat namelijk uit een combinatie van unieke kleuren en verrassende eigen prints. Je vindt er van alles in terug, van tijdloze classics tot echte trend items. Het merk streeft echter wel naar duurzaamheid, dus elk jaar een nieuwe bikini hoeft zeker niet.

De bikini’s van de foto’s zijn echt prachtig. Allemaal overigens hoor, maar dit zijn echt mijn favorieten. De bruine terracotta kleur van hierboven is geweldig en doet het ook nog eens heel goed op een zongebruinde huid. Het detail van de top en de strikjes maken het helemaal compleet. De blauwe bikini die ik aan het begin liet ziet is een geweldige kleur voor elke huid. Het schreeuwt zomer! De stoffen van de bikini’s kreuken niet en het droogt lekker snel, waardoor je weer snel kunt genieten ervan.

De badmode van Silk & Beach wordt geproduceerd in Portugal en is exclusief verkrijgbaar op Silkandbeach.com. Fijn is dat je per soort top en broekje kunt zoeken en hiermee jouw favoriete combinatie kunt maken. Voor welke bikini ga jij?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten