De eerste Nederlandse Disneyland Paris podcast: Op weg naar de Magie!

Wie al eens in Disneyland Paris geweest is weet dat het er een magische omgeving is. Vroeger ben ik er met school geweest en afgelopen mei met ons gezin. Dit jaar bestaat het park 30 jaar en dat wordt uitbundig gevierd. Zo is er een extra show in de middag met alle Disney figuren en is het park heel mooi versierd met extra feestelijke items. Om het magische verhaal compleet te maken is er nu een podcast gelanceerd; Op weg naar de Magie!

Op weg naar de Magie

Deze podcast is de eerste officiële Nederlandse podcast van Disneyland Paris. Het gaat om zowel een luister- als een video podcast en het neemt de luisteraars en kijkers mee op een roadtrip vol voorpret naar de 30e verjaardag van Disneyland Paris. De podcast is met Michiel Veenstra en Gioia Parijs, welke in maar liefst zes afleveringen vertellen wat gasten moeten weten voor hun verblijf in het park. Ook geven ze de beste tips. Op die manier ontdek je de leukste avonturen, het lekkerste eten, de meest magische momenten en de grootste geheimen.

Het idee van deze podcast is superfijn, want het park is heel groot (er is zelfs nog een extra themapark naast) en bestaat uit verschillende delen. Omdat het er soms best druk kan zijn is een goede voorbereiding heel fijn en hiermee heb je dat. Je komt er meteen achter wat de dingen zijn die je direct moet doen en dingen om van te dromen. Wanneer je al vaker in Disneyland Paris bent geweest zul je denken alles al te weten, maar ook dan kan deze te gekke podcast jou verrassen!

Zowel voor de ouders als voor kinderen is de podcast Op weg naar de Magie erg leuk. Michiel is radio-DJ, podcast maker én een mega Disney fan. Hij neemt je als luisteraar en kijker mee en vertelt alle leuke feitjes over de Disney parken. Gioia is een actrice en zangeres en heeft de stemmen ingesproken voor verschillende Disney films. Zij deelt haar beste tips voor een verblijf in de parken.

De Op weg naar de Magie podcast kan worden geluisterd via alle bekende podcast-apps én worden bekeken in videovorm op de Disney NL YouTube pagina. Vanaf vandaag verschijnt iedere dinsdag en donderdag een nieuwe aflevering. In totaal komen er zes afleveringen van de Op weg naar de Magie podcast. Beiden doen het heel erg leuk, het enthousiasme straalt er van af! Daarbij geeft het je een goede voorpret voor jouw mini break!

30e verjaardag Disneyland Paris

Zoals ik al eerder zij viert Disneyland Paris dit jaar haar 30e verjaardag. In het hele resort wordt die uitbundig gevierd met een nieuwe show. Deze vindt plaats overdag (volgens mij rond 16 uur als ik me niet vergis) en bevat allerlei glinsterende en feestelijke kostuums. Denk aan een grote dosis vrolijkheid, leuke muziek en zelfs vuurwerk! In de avond is er de Disney D-Light show, een pre-show met drones die de lucht boven het Kasteel van Doornroosje verlichten, gevolgd door de avondshow Disney Illuminations.

Wil je de afspeellijst van de podcast bekijken en/of beluisteren? Dat kan via onderstaande video! Voor meer informatie neem je een kijkje op www.disneylandparis.com/nl-nl/podcast-op-weg-naar-de-magie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten