De Grote Slijmfilm!

Slijmfilm

Oh jongens, binnenkort komt er toch een leuke film in de bioscoop, namelijk De Grote Slijmfilm! Hij gaat over jawel…slijm. Superleuk, want slijm en slijm maken is een erg geliefd onderwerp onder de kindjes. Benthe vindt het ook fantastisch. Vandaag vertel ik je wat meer over de cast en de film. Ik kan je alvast verklappen: hier moet je echt heen!

Het verhaal

In De Grote Slijmfilm zijn Indy (Bibi) en haar BFF Olivia (Rómeycia Valentijn) net als alle kinderen over de hele wereld gek op slijm! Op internationale slijmdag doen ze mee met een wedstrijd om het meest originele slijm te maken. De enige die een enorme hekel heeft aan slijm is Dominicus Duff (Géza Weisz), de grootste speelgoedbaas van het land. Door slijm verkoopt hij zijn eigen speelgoed niet meer en daarom wil hij al het slijm in de wereld verbieden en in beslag nemen. Lukt het Indy en Olivia om slijm te redden?

Deze te leuke bioscoopfilm heeft in de hoofdrol YouTube-ster Bibi, Tina de Bruin en MeisjeDjamila. De Grote Slijmfilm is geschikt voor alle leeftijden en staat in het teken van avontuur, vriendschap, creativiteit en slijm, heel veel slijm! Géza Weisz speelt Dominicus Duff, de slechterik die een hekel heeft aan slijm. Andere rollen in de film zijn weggelegd voor Vincent Visser, Ferdi Stofmeel, Sarah Nauta en Edson de Garça.

Na het zien van de trailer gaan wij hem zeker weten kijken. Benthe zal het prachtig vinden. Mochten jullie het leuk vinden om een recensie van de film te lezen nadat hij verschijnt op 5 februari, laat dat dan zeker even in de reacties hieronder weten! De Grote Slijmfilm komt op 5 februari uit en is te zien in de grote bioscopen.

Ga jij deze film kijken?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten