De leukste cadeau’s om aan je collega’s te geven

De leukste cadeau's om aan je collega's te geven

Je collega’s…de kans is groot dat je er een bijzondere band mee hebt. Hoewel het misschien niet direct je vrienden zijn en het ook geen familie is, hebben collega’s vaak een plekje in je hart. Ergens is dat niet zo gek natuurlijk als je je bedenkt dat je veel meer tijd met je collega’s doorbrengt dan wie dan ook. Je ziet ze immers bijna dagelijks. Tijd dus om ze eens in het zonnetje te zetten!

Wat geef je jouw collega’s?

Wat doe je jouw collega’s cadeau? Het is misschien een wat gekkig onderwerp, want niet elke collega ken je even goed. Iets dat ik altijd fijn vind om te geven is een item waar de ontvanger ook wat mee kan. Geen beeldjes dus die stof vangen, bordjes, souvenirbestek etc. Nee…echte praktische cadeaus zijn het beste om te geven. Ze verdwijnen namelijk niet op zolder en uiteindelijk in de vuilnisbak maar worden als het even meezit dagelijks of wekelijks gebruikt.

Maar waar kunnen we dan aan denken als het voor jouw collega’s is? Wat dacht je bijvoorbeeld van een luxe parker pen? Dit kunnen ze elke dag gebruiken en wanneer je een mooi exemplaar uitkiest ziet het er ook nog eens tof uit om cadeau te doen. Mocht je twijfelen kun je ook wat luxer en klassieker gaan kiezen voor een vulpen. Een vulpen kopen is tegenwoordig wat moeilijker dan jaren geleden, maar ze zijn er nog steeds. Ik vind dit laatste echt mega tof, want vulpennen geven een authentieke look en zijn luxe. 

Naast mooie en luxe pennen vind ik dingen als een drinkfles ideaal. Denk aan een goede drinkfles voor water of wellicht een thermosbeker waarin jouw collega zijn of haar koffie kan meenemen. Op kantoor wordt je vaak wel voorzien van koffie, maar onderweg natuurlijk niet. Dit soort bekers zijn er in allerlei maten en designs, dus er is altijd wel iets dat bij de ontvanger past.

Heb je nu echt geen idee en vindt je bovenstaande items niets? Dan kun je natuurlijk altijd nog gaan voor een cadeaubon. Kies een universele waarmee de ontvanger op meerdere plekken iets ervan kan kopen. Zo kan hij of zij zelf kiezen wat er uitgezocht wordt en is het cadeau altijd goed. Ook kun je kiezen voor een lekker koffiepakkertje of een verwenpakketje wanneer het een vrouwelijke collega betreft (voor mannen kan dit uiteraard ook, maar vaak vinden die net wat andere dingen leuk 😉 ).

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten