De leukste gadgets om te scoren tijdens Black Friday 2021

Black Friday deals

Black Friday staat alweer voor de deur en de acties vliegen je nu al af en toe om de oren. Elk jaar maak ik een shopping list of wish list met items die ik tijdens deze dag met korting wil shoppen. Beter goed voorbereid dan later spijt zeg maar. Om je een idee te geven van leuke dingen die je op die dag kunt scoren geef ik je in dit artikel wat leuke tips als het gaat om gadgets!

1. AirPods

Iets wat ik al langere tijd wil hebben zijn AirPods. Ze lijken me onwijs handig, want er is geen kabeltje dat in de weg zit of dat de oortjes eruit trekt. Nadeel is dat ze vrij kostbaar zijn, maar niet tijdens deze speciale dag! Hou nu namelijk goed de AirPods Black Friday actie in de gaten, want je shopt ze met lekker veel korting!!

2. iPad

Om even in het Apple rijtje te blijven noem ik de iPad. Voorheen heb ik er nooit zo het nut van ingezien, want ik heb een fijne MacBook die ook supersnel werkt en die er ik snel bij heb gepakt. Voor al die andere momenten is er mijn iPhone. Toch hebben we een iPad in huis en met name mijn man en de kids maken er gebruik van. Zo langzamerhand begin ik wat bij te draaien, want dat ding is toch verdomde handig! Ook wanneer je twee kids hebt en de iPad meeneemt om ze stil te houden (ja…ik ben zo’n moeder), want heb je er maar één dan is het vaak een gevecht. Een tweede iPad is dus zeker geen overbodige luxe!

3. Nintendo Switch

Sinds kort is de nieuwe Nintendo Switch OLED uit, eentje die ik eigenlijk stiekem wel graag in huis wil hebben. Niet voor mezelf, maar met name voor Brody. Hij is 4 jaar, maar helemaal weg van games. Wij hebben echter een oude Wii in huis en daar zijn geen nieuwe spellen meer voor verkrijgbaar. Misschien dat we deze nieuwste ‘Tendo Sjwits’, zoals Brody dat zegt, kunnen scoren tijdens Black Friday!

Voor meer toffe aanbiedingen kun je een kijkje nemen op BlackFridayDealz.nl. Hierop staan fijne overzichten van populaire items die je met flinke korting kunt scoren.

Maak jij ook altijd een Black Friday wishlist?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten