De leukste kerstcadeaus voor hem

Paco Rabanne Invictus Victory

De tijd van het geven is weer aangebroken en persoonlijk word ik daar heel blij van. Het hele jaar door krijg ik zelf al heel veel (ik geef tevens ook veel weg), maar in dit feestseizoen is het echt tijd om nog meer te geven aan anderen. Heb jij jouw cadeaus al klaarliggen onder de boom of moet je nog shoppen? Ter inspiratie geef ik je hierbij enkele leuke kerstcadeaus voor hem, waaronder de fijne geur Paco Rabanne Invictus Victory!

Paco Rabanne Invictus Victory

Een cadeau voor hem vind ik het best moeilijk om te shoppen. Waarom weet ik eigenlijk niet, want zowel voor vrouwen als voor mannen is er echt veel te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijk geurtje. Onlangs tipte ik al een fijn vrouwengeurtje, maar ook voor de mannen is er veel lekkers verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan Paco Rabanne Invictus Victory. Ik ken de originele geur en weet dat die echt heel lekker is. Om die reden bestelde ik voor de man deze toffe giftset met daarin een 100 ml. geur en een deo. De vernieuwde Paco Rabanne geur is iets anders dan de bestaande Invictus maar zeker niet minder lekker. Sterker nog…ik denk dat ik deze nog lekkerder vind!! De cadeauverpakking hoeft eigenlijk niet eens ingepakt te worden, want het ziet er onwijs tof uit! Deze cadeauset kost €66,90.

Andere leuke cadeautips zijn bijvoorbeeld een heerlijk pakketje met drankjes in. Houdt de ontvanger van lekkere biertjes of wijntjes? Maak dan een selectie aan mooie drankjes en doe er een paar fijne glazen bij. Pak alles samen in en je hebt een pracht cadeau! Ook erg leuk is het om een avontuur te geven. Dit zijn vaak cadeaukaarten die in te wisselen zijn voor een belevenis. Omdat dit voor mooie en blijvende herinneringen zorgt is ook dit een aanrader. Zo deed ik mijn man bijvoorbeeld jaren geleden ritjes in een Lamborghini en Ferrari cadeau. Hij heeft dit erg leuk gevonden en nog steeds pronkt zijn ‘diploma’ op de zolder, waardoor de herinnering toch een beetje blijft leven. Succes gegarandeerd!

Bij Notino.nl hebben ze, naast fijne geurtjes, overigens ook andere mooie beauty cadeaus voor hem. Misschien is hij wel toe aan een luxe dagcrème of oogcrème of wilt hij een goede baardverzorging? Alles kan en alles mag als het om kerstcadeaus gaat!

Wat geef jij hem cadeau voor Kerst?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten